Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/08/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Сърдечната  чакра ( на Санскрит, Анахата ) отговаря не само за енергията на сърцето, но и за тази на белите дробове, гърдите, раменете, подмишниците, китките и ръцете. Именно ръцете са продължение на сърдечната чакра и ни дават възможността да докосваме,  получаваме и даваме. Освен това мрежата на кръвоносните съдове и кръвообращението в тялото също са свързани със сърдечната чакра.

Пристъпвайки в територията на сърдечната чакра ние отваряме врата към една друга вселена – огромна, космическа и безкрайна. Някои традиции възприемат сърдечната чакра като център, където се срещат тялото и душата, небето и земята. Когато сърдечната ни чакра достигне оптималния си ритъм, тя ще седи спокойно на своя трон, заобиколена от любов  и проницателност.

Сърдечната чакра лесно може да се окаже в състояние на дисбаланс. Това се случва, когато много по-често даваме, отколкото получаваме. В някои случаи това състояние се наблюдава при жените и хората, които упражняват хуманитарни професии. Здравата, балансирана сърдечна чакра може да хармонизира чувствата и любовта към другите, без да се налага да правим компромис в изразяването на чувствата си и любовта към самите нас. Тогава, когато открием и почувстваме мястото от където нашата любов извира, ще сме способни да се осланяме на емоциите си и те да бъдат водещи при взимането на важни решения или с други думи ще сме свободни да следваме сърцето си.

 

 

Цена:

Единичен билет: 35 лв

Двоен билет: 60 лв

 

 

Водещ:

Ребека Пфлаум е международно признат преподавател по Кундалини Йога, чиито класове са своеобразна експлозия от музика, енергия и тишина, които ще отворят сърцето ви и ще го оставят да прелива от блаженство!

Повече от 30 години Ребека прекарва пътувайки по света, за да споделя радостта от движението, житейския си опит, мъдрост и истина. Ребека тръгва по пътя на Йога през 1994 г., когато физическата болка в гърба, бедрата и врата я превземат напълно.  Срещата й с Кундалини йога се оказва свещен подарък, който тя получава, за да възстанови и трансформира тялото, ума и духа си. За да се отблагодари за този дар, Ребека решава да се превърне в посланик на тази мощна техника. Тя води множество семинари по цял свят, включващи 7 години на Bali Spirit Fest, Милано Йога Фестивал, Еволюционната азиатска конференция по йога и фестивала Намасте.

Ребека е сертифициран инструктор към Изследователския институт по Кундалини и ERYT. Класовете й са вдъхновени  от мъдрите  учения на Йоги Бхаджан, покойният майстор по Кундалини Йога. Часовете на Ребека са динамична комбинация от дишане, движение, асани, медитация, мантри, мудра и релаксация. И не на последно място Ребека е горда майка на четири сина, които са нейните най-велики учители. Това е една от причините да се сертифицира и като преподавател по пренатална йога.

 

www.chakrama.com

Сподели