Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/12/2016
10:00 am - 4:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Създадохме този тренинг, за да надградим започнатото и за да пробудим свещената женска и мъжка енергия – тази сила, която изважда на бял свят животворящия ни потенциал. Само 3 седмици преди Новата година ние – Албена  Коралиева, Ирина Юрукова и Петя Коленцова – се обединяваме с най-работещите си техники, за да изчистим телата, съзнанието и душите си и смело да заявим какво искаме оттук нататък в живота.

Нека посрещнем 2017 година с ясно съзнание колко много можем да направим в нашия живот.  Това е най-градивния и смислен начин, по който можем да приключим 2016 г.

*** ЧАСТ ОТ СЪБИТИЕТО Е ПОДХОДЯЩО И ЗА МЪЖЕ ***

*** Започваме с ПРАКТИКИ И ЗА ДВАТА ПОЛА ***

Има моменти в живота, когато се чувстваме все едно в блато, когато освен че нямаме енергия, сякаш всичко е в застой – не можем да намерим нова работа или дейност, не идват финанси, не идват нови познанства и възможности, нито идеи… Именно заради тези моменти на помощ идват практиките за превръщане на стреса в енергията на жизненост, освобождаване на вътрешния гняв, комплекс от дихателни практики и динамичната енергийна практика „Пробуждане на източника“.

За да направим място в живота си за хубавото, новото, желаното – ние трябва да „изчистим“ всичко негативно, натрупвано и преживявано с години и да го изразим. И вече на „разчистеното“ да призовем онова, за което копнеем, канейки го да се настани трайно в живота ни.

Програма:

10:00 – 11:30 (в удобни дрехи)

  • Освобождаване на вътрешния гняв
  • Комплекс от дихателни практики
  • Генериране и канализиране на енергия чрез движение, звук и дишане
  • Енергийни йога упражнения

 

11:30 – 11:45 – почивка

11:45 – 13:00 – динамична практика „Пробуждане на източника“ (в удобни дрехи)

13:00 – 13:15 – почивка

13:15 – 13:30 – Кръгът на любовта /тантра практика/

13:30 -13:40 – почивка

*** Практики САМО ЗА ЖЕНИ ***

13:40 – 14:00 – основни движение в танца Мандала (в дълги поли и рокли)

14:00 – 15:30 – медитация + танц без да говорим (в дълги поли и рокли)

15:30 – 15:45 – Пеене на мантра /по желание/

Танцът Мандала /за жени/:

Няма нищо по-прекрасно от това да видиш как в днешното бясно компютъризирано ежедневие жените се връщат към своята природа и засияват. Заедно с тях процъфтяват и техните любими мъже, деца и приятели. Това се случва когато жената практикува танца Мандала.

– Ако имате нужда да промените пътя, по който да вървите, но нямате смелост и сили за това

– Ако искате да укротите ума

– Ако сте в застой и любовта все не идва или не идва подходящия партньор

– Ако сякаш живеете живота на някой друг

…значи е дошло време за танц Мандала.

Практиката е път към себе си за жената, към своя център и към сливане със своите чувства, изначална истина, таланти и вътрешна сила. Танцът ни свързва с богатствата, с които сме дошли тук на този свят, но които ние заради възпитанието, налаганите отвън порядки и обществото сме заглушили.

Чрез Мандала се свързваме със състоянието на чувстване на самия живот и природата, дори и в градска среда. Практиката ни помага отново да усещаме тялото, да бъдем в него, да се наслаждаваме на живота си чрез него, да бъдем в хармония.

Цена:

Целият тренинг  – 69 лв.

Канализиране на енергията чрез движение, звук, дишане + „Пробуждане на източника“ – 49 лв. /пакет за мъже/

Само детайли в Мандала + самия танц – 25 лева

Плащането се извършва на рецепция в център „Мандала“

Какво ви е необходимо:

– удобни дрехи

– дълга пола или дълга рокля до земята

– бижута или любими предмети, които да заредим енергийно

– решимост да се върнете към себе си и към тялото си.

***

В кои случаи НЕ се препоръчва танцът Мандала:

 

– При напреднала фаза на рак

– При напреднала фаза на доброкачествени тумори

– При напреднала фаза на миома

– При операция или раждане чрез секцио през последните 6 месеца

– При остри вирусни или инфекциозни заболявания

– При остри ставни заболявания

– При диабет, ако имате нужда често от инсулин и хидратиране

– При епилепсия, шизофрения и други сериозни психически заболявания

***

Динамичната практика „Изчистване на източника“ не е подходяща за бременни.

За водещите:

Албена Коралиева:

albena-koralievaТя е сертифициран йога треньор и терапевт специализиран в областта на енергийни женски практики. Води семинари като интегрира различни познания и опит в йога, Дао, танци, бойни изкуства, пластика на тялото, ставна гимнастика, вибрационна медицина, общуване, комуникационни умения, интересни и лесно приложими техники, с които да подпомага жените в преоткриване на своя чар и женственост. Обучавана е от индиец, балиец, украинка. Завършила успешно школи и програми за физическо, личностно развитие и работа с женската енергия: Института по йога и спиритуални науки Kaivalyadhama – Индия, Норбеков, Марго Ананд, Тайзан, Наталия Кобилкина, Игор Незовибатко, Читранджан Кумар, Барбара Рен, Анет Гьорес, Лана Петкова и др.

Създава комплекс за Развиване на женската енергия – медитативни, дихателни, лечебни йога упражнения, древни танци и ритуали, за да се докоснете до много важна страна от живота Ви, да разберете женската си същност и да и помогнете да заеме по – значителна роля във вашия живот.

Упражненията дълбоко повлияват хормонални проблеми, жлези с вътрешна секреция, кистозни яйчници, течения, всякакъв тип блокажи в областта на ханша, кръста, бедрата, постигат раздвижване на лимфопотока, детоксикация, гъвкавост, отслабване.

Помагат за изчистване на задържани в тялото негативни емоции: гняв, вина, обида, болка, мъка, тъга, които ни фрустрират и самосаботират.

За Петя и Ирина:

petya_irina

Ирина Юрукова:

Получих знанията си за Мандала и изчистващата практика от Натали Вита – ученичка на Мая, и съм една от първите сертифицирани преподаватели в България. Завърших също и Академия за треньори на Наталия Кобилкина. Преминала съм през различни семинари, курсове и практики, целящи постигане на душевна хармония и изучаване на човешката природа в дълбочина. Занимавам се с йога, медитация, народни танци, астрология и акашови записи. Интересувам се от здравословен начин на живот, психология, народна медицина, кристалолечение, изкуства и творчество.

Вярвам в изначалното женско съвършенство и влагам душа и сърце, за да помагам жените да си го припомнят и заедно да творим един по-хармоничен и балансиран живот и свят!

Петя Коленцова:

Аз също съм ученичка на Натали Вита. Сертифицирана съм да преподавам редовни практики по Мандала и „Пробуждане на източника“.

Преминала съм множество курсове за личностно развитие, усилване на женската енергия, включително и рейки. Сертифицирана съм да предавам Рейки първо и второ ниво при мастер Малгожата Борковска от Полша. Завършила съм и курс за терапевти по „Първична терапия“ и освобождаване на травми от детството при психотерапевта Елица Великова – Пиюша.

Всеки има уникална дарба. Моята е да помагам на жените да се върнат към себе си, да си спомнят за какво са дошли тук в тези прекрасни женски тела. Да празнуват живота като се съединят с изначалната си мъдрост, сакрално знание, радостта, сексуалността и с потока на Вселената.

При въпроси за тренинга Петя ще отговаря на вашите въпроси на тел. 0885 645 794 или на petyakolentsova@gmail.com, ФБ: Petya Mandala Dance

Сподели