Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 28/01/2017
2:30 pm - 5:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Активирай Животворната си Сила!

 

Живей добре сега! Чувствай се добре сега! Активирай радостта вътре в теб сега! – Освобождаване на блокираната наша Животворна Сила!

 • Какви отговори търсиш?
 • Какво ти пречи?
 • Какво те задържа?
 • Какво те блокира?
 • Какъв е онзи глас вътре в теб, който те кара да се съмняваш в силата си, да не вярваш в себе си и да смяташ че не заслужаваш?

 

Време е да осъзнаеш и пуснеш всичко, което те задържа да си върви… Време е вътре в теб да настане мир и сърцето ти да започне да се усмихва! Време е да почувстваш Свободата!

Любовта е тук!

Време е!

И ти си готов!

 

В една всеобхватна, изцеляваща и всепроникваща енергия на безусловната божествена Любов, ние ще работим за освобождаване на блокираната наша животворна сила.

 

Ще разградим и ще се освободим от:

 • негативни взаимоотношения, емоции и случки;
 • от неосъзната болка и осъждане;
 • от дълбоко нараняване и страх.

 

Във втората половина на нашата среща ще се свържем и активираме нашата вътрешна животворна сила.

Свързване със и активиране на Свещения Животворен Златен Поток в Нас!

 

Ще се работи в група и индивидуално с всеки присъстващ.  Ще бъдат дадени инструменти за самостоятелна работа.

 

Ще има също така:

 • време за въпроси и отговори
 • музика
 • изцеляваща медитация
 • споделяне в енергията на Любовта.

 

По време на тези срещи се получават задушевни дискусии с въпроси и отговори, които взаимно обогатяват,  допълват и разширяват съзнанието на всички присъстващи.

 

Заповядайте, ще бъде едно незабравимо изцеляващо сърцето и тялото преживяване!

 

Цена:
30 лева за 1 човек, За Двама – 50лв

 

Водещ:
Наталия Накова
е духовен консултант и висококвалифициран емпатичен лечител. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, а така също и директно знаене, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия.

 

Сподели