Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/11/2016
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


School of Life Bg – “Училище за живота Бг” ви кани да вземете участие в интерактивна сесия за синхронизиране на вашата вибрация с новата вибрация на земята, чрез активиране на 12-те чакри на 4-то (преходно) и 5-то измерение.
Сесията е за напреднали и се състои от:
– кратка теория за чакрите на новото вибрация (1-ва – 12-та) и на познатите ни и нови 12 енергийни центрове – чакрите на земята; Упражнения за баланс и синхронизиране на: ум, тяло и дух и пеене на мантри.
– активиране на виолетовият пламък и диамантената шестовръха звезда на Метатрон на 5-то измерение с помощта на Архангел Метатрон;
– последваща изключително силна медитация с тибетски купи за активиране на чакрите от 1-ва -12-та с помощта на Архангелите, (драконите за изчистване на ниските вибрации и еднорозите за зареждане на чакрите от 8-ма -12-та) и визуализация на променените и нови цветове на чакрите.

С помощта на тази медитация вие самите ще станете просветен мастер от 5-то измерение, за да може повече хора да бъдат активирани с ваша помощ.

Ще използваме кристално махало, кристали, камъни и етерични масла, като тяхната вибрация ще улесни прехода ни.
Ще ви предоставим за работа новия уред: кристална chakra wand и кристална решетка за зареждането и поддържане на чакри 1-ва – 12-та.

Регистрация: Необходимо е предварително потвърждение за участие във facebook с лично съобщение.

 

School of Life BG – „Училище за живота Бг” е създадено през 2016 година и предлага голям набор от холистични практики и техники за усъвършенстването на тялото, ума и душата, научени и събрани от цял свят. То има за цел да покрие различни теми и да предаде умения за живота под формата на интерактивни модули за начинаещи и напреднали като: Ултраметаболизъм; Здраве и благополучие; Балансиране и активиране на чакрите (7-12); Енергийни лечителски практики; Силата на съзнанието, подсъзнанието и положителното мислене; Холографската Вселена; Новата епоха и промените на земята; Ангели, дракони и еднорози; Възнесение (Издигане); Вяра и чудеса; Програмиране на реалността (Reality Engineering); Изобилие и богатство; Кристали; Ароматерапия; Минали животи и регресия; Хипноза; Сакрална геометрия; Тайните на водата и солта; Защита от психични атаки; Пътуване в други измерения; Фен шуй; Рейки практика и още много други. Предлагат се също и голям спектър от бизнес модули.
Мисията на основателите е да спомогнат за разпространяването на знанията и практиките на новата епоха до колкото се може повече хора, които са избрали да вървят по пътя на личностното и духовно израстване и просветление.

Цена: 25 лв

Водещи: Анжелина Гейджър и Glenn Smith

Първата част от сесията: презентация на теория за чакрите ще бъде на английски с превод на български и ще се води от Glenn Smith.

Glenn е един от двамата основатели на School of Life BG – „Училище за живота Бг”.

Той е електро инженер и мениджър по професия, ментор, лектор и музикант, който избира пътя на себеразвитието и духовното израстване и се посвещава на духовни и енергийни практики, сакрална геометрия и използва своята креативност и съзидателност за изобретяването на различни уреди и апарати на новата епоха. Кристалната чакра пръчка е едно от неговите изобретения.

 

Интерактивната част и медитацията се води от Анжелина Гейджър, другият основател на School of Life Bg – „Училище за живота Бг”, лектор, проектен мениджър трансформация, психо-телесен консултант терапевт и духовен учител, ученичка и последователка на Друнвало Мелхезедек, Грег Брейдън, Дейвид Уилкок, Енодея Джудит, Донна Итън и Диана Купър.

Глен и Анжелина работят заедно по School of Life Bg през последните 4 години и съставят различни модули, като черпят опит от пътуванията си около света, запознават се и се обучават в различни духовни практики.

Сподели