Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 12/12/2016
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


„School of Life Bg“ има удоволствието да ви покани на истински вълшебно предколедно пътуване в света на ангелите и архангелите, интерактивна сесия с различни ангелски техники.
Ако винаги сте искали да се докоснете до ангелският свят:
– да се свържете с вашият Ангел-пазител,
– да получите ангелско напътствие, благословия и помощ, за да се освободите от отрицателната енергия, страховете, чувството за вина и несигурността,
– да получите помощ от архангелите за вашето духовно развитие и себеусъвършенстване, да откриете мисията в живота си,
– да изцелите вашето тяло и ум, да успеете да простите на себе си и на другите, то тази сесия е за ВАС.
Ще научите кои са ангелските йерархии, ангелите и архангелите, кой архангел от главните: Михаил, Габриел, Рафаел, Уриел и Метатрон за каква сфера отговаря, месеци и дни от седмицата и как да разпознаем и тълкуваме ангелските знаци.
До вас ще достигнат ангелски послания с помощта на ангелски карти, заедно ще изберем ангелска молитва, според това, от което се нуждаете и желаете, която да използвате за контакт с подходящият архангел.
Ще завършим с медитация за връзка с вашият Ангел-пазител, за защита и благоденствие, съпроводена с ангелска музика.

Ние всички имаме Ангели-хранители и духовни водачи. Всички те ни обичат и искат да донесат мир и хармония в сърцето ни. Всеки може да се научи да се свързва с тези прекрасни същества от любов и светлина и да получи Божествено напътствие и лечебна енергия.
Сесията е подходяща за всички, които желаят да се свържат с ангелският свят и които вече са се свързали. Работата в група ще повиши вибрацията, за да може да направим контакта по-лесен.

Моля изпратете ми, ако желаете на лично съобщение сферата, която искате да подобрите, за да подготвя материали и ангелска молитва към съответният ангел, архангел.

(В последваща изцяло практическа сесия за напреднали ще направим ангелски ритуал за призоваване на основните архангели: Михаил, Габриел, Рафаел, Уриел и Метатрон и голям ритуал за изчистване, изцеление, зареждане и благоденствие).

School of Life Bg ще използва материали и техники от Дорийн Върчу, Дейвид Гордан, Ричард Уебстър, Даян Стейн, Роуз Вандън Ейндън и Даяна Купър.
Сесията ще е на български и ще е практическа. Ще се води от мен, Анжелина Гейджър и Глен Смит.

Цена 25 лв. (заплащане на място)
Регистрация: Необходимо е предварително потвърждение за участие.
(Също сме приготвили малък подарък за Коледа на нашите редовни членове абонаментна карта с 1 безплатна сесия, при 5 посетени)

Благодарим Ви за доверието, което ни оказвате да работим и вървим заедно по пътя на духовното израстване и достигането на по-високо ниво на съзнание.
Ще ви очакваме.
Прегръщаме ви и ви изпращаме любов и светлина по пътя ви.

Кои сме ние?
Екипът на School of life Bg се състои от хора практикуващи духовни практики, духовни водачи и учители, енергийни лечители, психо-телесни терапевти, учители по живот, здравословно хранене, програмисти на реалността, ментори, програмни мениджъри и мениджъри трансформация.

Glenn Smith е един от двамата основатели на School of Life BG – „Училище за живота Бг”.
Той е електро и автоматика инженер и мениджър по професия, ментор, лектор и музикант, който избира пътя на себеразвитието и духовното израстване и се посвещава на духовни и енергийни практики, сакрална геометрия и вибрация, като използва своята креативност и съзидателност за изобретяването на различни уреди и апарати на новата епоха. Последовател на Хулда Кларк и Дейвид Уилкок. Кристалната чакра пръчка и космически светлинен диск са едни от неговите изобретения.

Интерактивната част и медитациите се водят от мен, Анжелина Гейджър, другият основател на School of Life Bg – „Училище за живота Бг”, лектор, проектен мениджър трансформация, психо-телесен консултант терапевт и духовен учител, с много голям спектър от духовни и енергийни практики, енергийна терапия и масажи, водени медитации, сакрална геометрия, ангелска терапия, работа с махало, кристална и ароматерапия, хипноза и регресия, алтернативни терапии, рейки (2 ниво), ученичка и последователка на Грег Брейдън, Дейвид Уилкок, Друнвало Мелхезедек, Енодея Джудит, Донна Итън, Сал Ракеле, Дияна Купър, Дорийн Вирчу, Марк Хайман, Милен Николов, Петър Дънов и др

Глен и аз работим заедно по School of Life Bg през последните 4 години и съставихме различни модули, почерпихме опит от пътуванията си около света, запознахме се, научихме и събрахме различни духовни и енергийни практики.

Методите които използваме са: медитация, рейки, енергийно пирамидално лечение, пречистване със сол и вода, психотерапия и регресия, репрограмиране на реалността, хипноза, кристална и цветна терапия, настройка на чакрите със звук и кристално легло, ароматерапия, тибетски купи, гонг баня и др.

Общи Модули:
– Ултра-метаболизъм и здравословно хранене
– Здраве и благополучие
– Балансиране и активиране на чакрите (7-12)
– Енергийни лечителски практики
– Силата на положителното мислене
– Ангели, дракони и еднорози
– Възнесение (Издигане)
– Меркаба
– Холографската Вселена и съзнание
– Живейки в многоизмерен свят
– Новата епоха и промените на земята
– Силата на съзнанието
– Обичай тялото си
– Вяра и чудеса
– Астрология
– Програмиране на реалността – Reality Engineering
– Защита от психични атаки
– Качества на 5-то измерение (безусловна любов, състрадание, търпение, приемане, благодарност и др.)
– Изобилие и богатство
– Кристали
– Ароматерапия
– Минали животи и регресия
– Медитация и пребиваване в различно измерение
– Любов
– Фен шуй
– Рейки практика
– Магията на звука
– Сакрална геометрия
– Тайните на водата и солта
– Гадателски техники (таро, и-дзин, руни);
– Рефлексология
– Нумерология и други

Сподели