Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/11/2016
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Красотата в нашия живот до голяма степен се свързва с нашите емоции, чувства, цветове и нашата сексуалност.

Изкуството е велик инструмент, чрез който може да изследваме нашия живот. Чрез музика, рисуване и танци е много по-лесно да открием и изчистим нашите блокажи и страхове.

Целият тренинг сме посветили на изкуството – твореца в нас. Той сътворява и нашата реалност такава, каквато е. Без думи ще се свържем с нашия вътрешен свят.

Креативността е другата страна на сексуалността. Отваряйки врата на творчеството, ние отваряме своята креативност, женственост и магнетичност.

Целта на тренинга е да се свържем със своите емоции и страхове и да ги превърнем в изкуство. Трансформирайки ги в изкуство, танц, картина, ние ще видим как страховете и блокажите ни са много по-незначителни отколкото вярваме, а красотата в нас е много по-ярка и уникална, отколкото предполагаме.

Срещата с вътрешния творец е едно невероятно изживяване. Картината винаги е шедьовър, както и животът ни. Всеки един от нас може да сътвори своя шедьовър, стига да пожелае.

Няма специален дрескод. Облечете се така, че да се чувствате удобно!
Цена: Безплатно

 

Водещи на тренинга са Кремена Колева, Таня Ян и Виктория Атанасова.

Кремена учи Българска филология в Софийски университет, завършва академията за треньори на Наталия Кобилкина, от малка се интересува от психология, взаимоотношенията между хората и приложна психология.

Таня е life & fashion coach. Следния цитат обрисува нейната мотивация да се занимава с тези две неща:

“Ще открием съшността на своя гений когато преустановим опитите си да се впишем в някакви свои или чужди модели, когато се научим да бъдем себе си и позволим на естествените си канали да се отворят.”

Виктория се занимава с танци от около 8 години. Тя е професионален танцьор и преподавател по танци към една от най-големите танцови школи в България. Работи с изпълнители, танцува на големи концерти като тези на The Voice of Summer Tour и XFactor. От малка се интересува от психология и личностно развитие и в последствие започва да обвързва танците с всичко научено от книгите и семинарите, на които е била.

Сподели