Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/01/2017
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Освен метод за прогнозиране на бъдещето, астрологията е преди всичко средство за себепознание. Човек вижда себе си по един начин, околните го виждат по друг, но и в двата случая това са само части от цялата картина. Астрологията е инструмент, който ни дава информация за всички страни на нашата личност и за всички сфери на нашия живот. Тя представлява най-обективното огледало, в което можем да видим себе си, за да вникнем в особеностите на характера и поведението си. Как става това, ще говорим по време на предстоящата лекция! А за десерт ще завършим с астро прогноза за 2017 г., за да надникнем в онова, което ни очаква през новата година!

 

Цена: 22 лв.

Водещ: Мими Дончева

Мими Дончева е сертифициран астролог и йога инструктор. Изучавала е астрология към Съюз на астролозите „И. Станчев“, където в момента членува. Практикува и преподава Западна астрология.
Преминала е редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които специализации в различни йога стилове, обучения по приложна психология и философия, посвещения в рейки и акашови записи и др. Понастоящем, тя се обучава за психотерапевт с юнгианска ориентация към БОАП „К. Г. Юнг“. Основател на онлайн йога студиото HomeYoga.bg.

Сподели