Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 12/11/2016
3:00 pm - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Бели денс е древна форма на танц, позната от древността в арабския свят. Танцът е бил запазен само за жените и се е практикувал далеч от мъжките погледи. Жени на всякаква възраст са се събирали, за да отпразнуват близостта си една с друга и да споделят радостта от живота.

В тази двучасова практика ще се насладим на компанията си и ще експериментираме с основни движения, характерни за ориенталския танц. Ще се свържем с емоциите си и ще им позволим да се проявят през физическото тяло. Ще работим с основните енергийни центрове, както и с елементите, за да изразим себе си точно такива, каквито сме в момента.

Каня те да оставиш всички маски – на майката, домакинята, работещата жена, съпругата и дъщерята и да се довериш на емоционалната си интелигентност. Каня те на едно пътешествие през физическите ти усещания, което ще обогати вътрешния ти свят по лек и радостен начин. Каня те да отпразнуваме женствеността си заедно!

Цена: 15 лв

Водещ: Мон

Сподели