Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 19/11/2016
5:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Време е ДА СИ СПОМНИМ, че сме БЕЗКРАЙНИ ДУХОВЕ и да тренираме себе в състояние на осъзнатост, будност и безкрайна жизнена енергия и здраве тук на Земята. Когато имаме ТОЧНИТЕ ЗНАНИЯ И ТЕХНИКИ, тогава успяваме да подредим УСПЕШНО ЖИВОТИТЕ СИ!!!
Как се случва това:
1. Поддържаме в себе си голямо количество от енергиен потенциал.
2. Поддържаме телата си чисти, като приемаме при нужда САМО ПРИРОДНИ ЛЕКАРСТВА.
3. Изчистваме редовно вътрешния си свят, така че постоянно да живеем в състояние на УДОВЛЕТВОРЕНОСТ, УДОВОЛСТВИЕ, РАДОСТ.
4. Следваме СОБСТВЕНИТЕ СИ ПЪТИЩА И ЖИЗНЕНИЕ СИЛИ, КОИТО НИ ВОДЯТ ПО ПЪТЯ НА УСПЕХА!
За всичко това ще чуете достатъчно информация – ТОЧНИТЕ ЗНАНИЯ И ТЕХНИКИ от дългогодишния ми опит на хомеопат и ще получите своите лични практики, които можете да си ги правите навсякъде. J

Цена:
19 лв.

 

Водещ:
Ангела Велкова – треньор на жизнената сила и холистичен терапевт. Когато се чувствате подтиснати, потънали, депресирани, объркани, гневни, тъжни или уплашени, аз съм човекът, който ще е до вас и ще ви даде вяра, енергия, стабилност и техники с които да изплувате. Завършила съм и действам чрез  приложна та психология, инструктор по йога, хомеопат и рейки терапевт.

Сподели