Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 23/12/2016
7:20 pm - 9:20 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Точно преди началото на новата година е добра идея да направим нещо, за да ни олекне – на нас и на близките ни – и да се разчистят пътищата ни занапред. Ваджрасатва мантрата или така наречената мантра от сто срички често бива назовавана “квинтесенция на всички мантри“. При нея се обръщаме към оръжието на Индра (гръмотевицата, ваджра) и символ на просветлението, за да получим подкрепа при освобождаването си от всички форми на безсъзнателност у нас или останали съхранени в родовото поле от предците ни. Мантрата е мощно средство за трансформация на родова карма, при което няма нужда да знаем каква е кармата, макар и в дните след практиката да е възможно да получим откровение и за конкретни събития/случки от миналото, обуславящи днешния ни път. На срещата мантрата ще бъде преведена, разяснена, след което ще изрепетираме няколко пъти казването й, за да преминем към традиционната рецитация от 108 пъти.

Практиката се провежда този път с благотворителна цел, за да подкрепим обучението на български деца. По този начин и за организатори, и за участници това е комбинация от мантра и карма йога, а чрез дарението се отдава енергия, която улеснява отпушването на блокади и пречистването. Елате и дайте от сърце!

Цена: на дарение

Сподели