Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 13/11/2016
11:30 am - 1:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Женска – мъжка енергия – източници на емоционално ментални модели, техники за  баланс на двете енергии и освобождаване на енергийните блокажи

Всеки един човек носи в себе си женска и мъжка енергия. В тази практика ще влизаме в дълбочина в женските си и мъжки енергии. Ще усещаме тези енергии и ще ги движим активно в емоционално-съзнателните си светове и ще ги засилваме за различни житейски нужди.
Това събитие е за всички, които искат да общуват в себе си с жената и с мъжа и да ги изследват в психо-емоционална дълбочина. С тези вътрешни изживявания си даваме отговори за всички наши НЕуспехи. И по-важното е, че получаваме механизми как да използвате успешно тези два стереотипа за всички ваши бъдещи успешни житейски ситуации.

Цена: 16 лв (картите за практики важат с доплащане 6 лв)

13

Ангела Велкова – треньор на жизнената сила, когато се чувствате подтиснати, потънали, депресирани, объркани, гневни, тъжни или уплашени, аз съм човека, който ще е до вас и ще ви даде вяра, енергия, стабилност и техники с които да изплувате. Завършила съм и действам чрез  приложна та психология, инструктор по йога, хомеопат и рейки терапевт.

Сподели