Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 12/11/2016
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Водещи – Деви и Моника

Тази събота на 12 ноември, 2016 от 18 ч. предстои ритуал – подготовка за идващото пълнолуние в телец. След като новолунието в скорпион ни потопи в дълбоките води на нашите несъзнавани инстинкти, пълната луна в телец ще ни усмихне с простота, стабилност и отключване на неподозиран потенциал в личните ни ресурси. След изтощителните дилеми и кризи по оста на притежанието скорпион – телец и олекотени от онова, което трябва да си отиде от живота ни, сега поемаме дъх за да материализираме в пространството около нас нашите лични скрити заложби. Тази супер луна се случва веднъж на 68 години и за някои от нас това ще е веднъж в живота. Нека заедно отделим време за подходяща настройка за това идващо събитие. Очакваме ви!

Какво да очаквате?

Водена медитация за просперитет и благоденствие

Ритуал за материално благополучие – носете си портмонетата 🙂

Открий своя талант – насока от оракулски или таро карти (индивидуални напътствия)

Следващата правилна стъпка – как да поемеш с лекота по пътя на твоята мисия чрез уникалния си микс от таланти (индивидуални напътствия )

Практически насоки за периода до новолунието на 29 ноември (групови напътствия)

Цена – 15 лв. 

За Моника –  Моника Монова (БА) е следвала статистическа макроикономика в Есен Германия. През последните 4 години се е посветила на астрологията и митологичните измерения на душата. Посещава астро класовете на Ралица Сърцаранова и е последовател на астропсихологическата школа на Лиз Грий, основателката на astro.com. Моника се интересува от личната мандала на съзнанието и от древните архетипни енергии, които изграждат персоналната решетка от проекции. По този начин разчитането на наталната(рожденната) астрологическа карта е ключ по-дълбоко себепознание, себеприемане и себеутвърждение.

За Деви

Сподели