Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/11/2016
6:30 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


„Да останем непривързани в най-висшето състояние на съществуване, докато в същото време участваме в приключението на своята еволюция, най-вероятно е най-голямото изпитание, което хората от бъдещето ще трябва да преодолеят.”

10-ти ген ключ, Ричард Ръд

 

Какво означава вътрешна сила и имам ли я изобщо?

Къде е моята вътрешна сила и какво ми пречи да я проявя?

 

Интересни въпроси … и те са само прашинка от хилядите въпроси, които занимават ума ни съзнателно и подсъзнателно всеки ден.

 

Интересно е как този процес на питане и отговаряне продължава като една вечна въртележка. Ние попадаме в омагьосания кръг на различните теории и гледни точки и в един момент се чувстваме изгубени в тях. Може би забравяме да се замислим върху това – От къде идва този неспиращ процес?

 

В рамките на този уъркшоп всеки ще има възможност да види по-ясно конфликта вътре в себе си, който е основният източник  на вечните ни съмнения и търсения. Още по-ценното е, че ще се докоснем до нашето собствено решение за постигане на стабилност, която ще ни помогне да се почувстваме центрирани и знаещи. Точно тези две неща ще ни помогнат да намалим бурята от въпроси, която постоянно ни връхлита и да отключим истинския източник  на силата в нас.

 

На 11 ноември ще поговорим за това:

– Как можем да балансираме ума и емоциите си?

– Как можем да следваме духовните си пориви и в същото време материалният ни свят да процъфтява?

– Как можем да живеем в своята женственост/мъжественост без да чувстваме  постоянната нужда от партньор, за да се чувстваме цялостни и пълноценни?

 

По време на уъркшопа като използваме мъдростта на Ген ключовете, ние ще разберем:

 

– Как да откриваме източника на вътрешната си сила

– Как да балансираме конфликтните сили в нас

– Как да бъдем в хармония с по-висшите сили

– Как да взимаме по-ясни решения и да предприемаме действия, които са в синхрон с тези сили и които водят до синхроничност

– Как да определяме кои са 6-те базови нужди, които ни тласкат към определени действия или бездействия.

 

Отговорът на всички тези въпроси е еднакъв – като развием една силна вътрешна основа, която може да балансира крайностите, да съединява различните елементи и да ги превърне в едно ЦЯЛО.

 

Разковничето тук е, че за всеки от нас, тази вътрешна основа е различна, защото всеки един от нас, по една или друга причина, е обусловен от живота си до сега. И точно поради тази причина, ние често живеем в конфликт с различните части от себе си.

 

По време на уъркшопа ще разгледаме 6-те основни нужди на човека и чрез различни упражнения и медитация, всеки ще може да осъзнае по-добре кои негови нужди не са задоволени и стоят в основата на вътрешния му конфликт. Може да останете изненадани от резултатите! Само, чрез осъзнаването и задоволяването на тези нужди ние ще можем да изградим своята стабилност и да преодолеем вътрешните си конфликти.

 

Това е един дълъг процес, който изисква време и усилия и на 11 ноември ние ще положим началото.  Лека по лека, докато изграждате своята вътрешна стабилност, вашата лична сила ще нараства все повече.

 

Каним ви заедно да пристъпим към един по-цялостен и балансиран живот, чрез изграждането на една стабилна вътрешна основа, която е нашият неизчерпаем източник на сила!

 

Може би вече си готов да бъдеш цялостен!?

Цена:

25 лв / единичен билет

40 лв / двоен билет

Сподели