Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 26/11/2016
2:45 pm - 4:45 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Час: 12.45 до 16.45  на 19-ти ноември ; 14.45 до 16.45 на 26-ти ноември.

Йога на Безкрая е есенцията от авторската методика на Дончо Кръстев “ Танцът  на  Спиралата “.Това е система за здраве, дълголетие,себепознание и познание на Света.

Методиката е предназначена за всички, които се стремят към духовно и физическо развитие, към усъвършенстване на заложбите си, преоткриване и реализиране на творческия си потенциал.Може да се практикува и прилага в живота от всички, независимо от пол, възраст, социално положение или расова принадлежност.Тя е уникална система с научно доказана теоретична и практическа концепция.” Базирана на древни и сегашни знания, на “ И ДЗИН “ и Даоиската йога, тя ги надгражда и допълва, като носи на практикуващите я много по-големи ползи, в сравнение със старите системи.Методиката е получена и писана в състояние на медитация от автора и Дончо Кръстев. Упражненията, разработени в нея, не изискват специална подготовка и действат на всички нива – умствено, емоционално, физическо, дух, душа и тяло.Те действат бързо и ефикасно.

Танцът на Спиралата” е “Танцът на Живота “. След като човек изучи стъпките на Танца, той ще може с радост и вече осъзнато, да танцува и нареди живота си към по- добро ; Да изчисти различни остри или хронични здравословни проблеми ; Да реши свои социални проблеми, които е смятал за неразрешими; Да намери отговор на въпроси,на  които отдавна е търсел отговори ; Да реализира успешно потенциала си в работата, бизнеса, творчеството, спорта и т.н. ; Да открие любовта си и да живее в  любов, в хармония с околния Свят. И не на последно място – да изчисти своята Карма.

При едно добро усвояване, практикуващия “ Йога на Безкрая” може да изпълнява методиката и на ментално ниво, както и да помага на други същества за тяхното здраве и благоденствие.

За да практикувате не е необходимо специално облекло.То все пак трябва да ви е удобно, за да се изпълняват комфортно различни движения.

Шалтета и постелки не са необходими.Необходимо е единствено желание за практика и лична трансформация, а след това постоянство в прилагането на Танца, защото това е живота ни – постоянно и непрестанно,стъпка по стъпка ние се носим в този непрестанен танц…

Нека го направим осъзнато и с финес!

Любов и Светлина чрез “ Танцът на Спиралата “!

Какво е необходимо за семинара ?- Удобно за упражнения облекло, тетрадка, цветни химикали ( или моливи) за писане.

Добре е желаещите да направят предварително записване в център “Мандала “ на посочените в сайта им имейл адреси и телефони за връзка.

Група – до 24 души.

Освен семинара, практикуващите имат възможност да получат индивидуални консултации от автора на методиката в желаните от тях направления, диагностика по методиката на Спиралата и лечение по авторската методика.

Лечителя предлага и индивидуални регресии, които спомагат на човек да отговори на много свои въпроси, или да намери разрешение на някои измъчващи го проблеми.
Цена за семинара : 150 лева за 1-во ниво “ Йога на Безкрая “

За диагностика и лечение : 80 лева за първоначална диагностика и лечение. Всяка следваща процедура е 60 лева.

За консултация в друга житейска сфера – любов, бизнес, работа, училище и т.н. , цената е 80 лева.

Цена за регресия : 50 лева. Не се препоръчва повече от 30 минути поради специфичната и финна работа с енергиите и Акаша.

 

Водещ: Дончо Господинов Кръстев, холистичен лечител.

Има завършени ветеринарна и хуманна медицина, като от 1999 година до сега практикува и помага на хората да са здрави и осъзнати. От 1998 година изучава и практикува различни форми на алтернативната медицина, чекръкчийство ( наместване на кости и стави ), акупресура и рефлексотерапия, биоенергийна терапия.През 2010 година създава методиката си “ Танцът на Спиралата “ и оттогава до сега е помогнал на хиляди души чрез нея. Методиката му е с научно обоснована и проверена теоретична и практическа концепция. Дончо Кръстев също по научен и експериментален път доказва уникалните си качества като лечител и духовен учител.Той е участвал в множество семинари и конференции, на държавно и международно ниво.

Лечителя е също кунгфу инструктор.Практикува бойни изкуства от 1990 година.Той е и поет, автор на стихосбирките “ Отново в Замъка “, “ Нашата приказка”; На езотеричния трактат в стихове – “ Пътник “ и на “ Новата Книга на Промените “, “ Танцът на Спиралата”.Тази година ще излезе продължението на книгата – “ Танцът на Спиралата 2. Йога на Безкрая “, в която автора разяснява по- подробно методиката си и нейното приложение в живота ни.

Дончо Кръстев е автор на хитовете  на Анелия “ Лед и Огън “ и “Само Тишина”, както и на още няколко неиздадени песни.Пише и продължава да пише много стихове.

http://thedanceofthespiral.blogspot.bg/p/don-krastev.html

Има научна публикация в реномиран американски научен журнал, относно приложенията на методиката му в растителния свят.

http://www.iiste.org/Journals/index.php/APTA/article/view/28813

Методиката на Дончо Кръстев продължава да се усъвъшенства  и  развива, като придобива все по-голяма популярност и признание в България и чужбина.

Сподели