Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 28/12/2016
7:30 pm - 8:30 pm


Благодаря ти, че ще станеш част от този уебритуал, в който заедно ще забъркаме една красива и смислена реалност.
Последното Новолуние за годината те зове, за един грандиозен финал на 2016 г. Сега е моментът да излезеш от границите, които сам си очертал около себе си, и смело да заявиш намеренията си за 2017 година. Аз използвам енергията на новолунието за да реализирам с лекота желания от 15 години. Когато започнах да го правя интуитивно не бях и чувала за астроложката Жан Спилър и нейните техники, нито тогава познавах някой , който го прилага. В днешно време това е много разпространена практика и е чудесно, че все повече хора овладяват енергията си, но въпреки това е пълно с нереализирани желания, които водят до загуба на вярата ни в чудеса. Вярвам, че е важно да опознаем природата на желанията си и да отсяваме кои от тях да сбъднем и от кои да се откажем или да отложим.
Има някои изключително важни тънкости в изкуството на материализирането, които с радост ще споделя с теб. Ще ти покажа мудра (енергиен жест) и някои специални техники, които не съм споделяла до сега.

Няма особена мистика в това да сбъдваме желанията си. Има няколко фактора, които или ни отдалечават или ни приближават към мечтания живот.

И за да стане още по-пълна картината съм поканила и специален гост с астро прогноза за новолунието в козирог –  Моника Монова.

Регистрирай се сега във вълшебната реалност тук:

Сподели