Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/10/2016
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


ТЕМА: ДА ВИДИМ ДАРОВЕТЕ В ПРЕПИЯТСТВИЯТА. ЗАПОЗНАВАНЕ С ПРИНЦИПИТЕ НА КАРМАТА И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА НЕЙНОТО ИЗЧИСТВАНЕ. ПОЕМАМЕ НА ОТГОВОРНОСТ ЗА УТРЕШНИЯ ДЕН. ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ МИНАЛИ ТРАВМИРАЩИ СЪБИТИЯ И САМСКАРИ

ПРАКТИКА: ЙОГА С ПОЛОЖИТЕЛЕН ФОКУС ВЪРХУ ПРИЕМАНЕТО НА ВСИЧКИ СЕГАШНИ СИТУАЦИИ В ЖИВОТА НИ. ВЪТРЕШЕН ПРЕГЛЕД НА СТАРИТЕ ФАЙЛОВЕ И РЕИНТЕГРИРАНЕ НА ОТКЪСНАТИ АСПЕКТИ НА ЛИЧНОСТТА НИ

ЕТЕРИЧНИ МАСЛА: ЛАВАНДУЛА, МИКС ON GUARD, ХВОЙНА, КЕДЪР

ЧАКРА – ТРЕТА (МАНИПУРА), СЪРДЕЧНА (АНАХАТА) И ШЕСТА (АДЖНА)

УТВЪРЖДЕНИЕ: АЗ ПРИЕМАМ СЕБЕ СИ ТАКЪВ, КАКЪВТО СЪМ И ТОВА МИ ПОЗВОЛЯВА ДА ВИЖДАМ СВЕТА ТАКЪВ, КАКЪВТО Е. АЗ СЪМ ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО Е.

 

Една практика, която ще ти отвори по-широка перспектива за идеята кой си ти всъщност. И без значение какъв е животът ти днес, знай че утре винаги може да е точно като в мечтите ти. Отправна точка е ПРИЕМАНЕТО. Ще работим с утвърждения, които ми промениха тотално мирогледа и ми помогнаха да отворя обятия и да се прегърна точно такава, каквато съм и да погледна на света без желание да го променям, а да го приемам.

 

Ин йогата е пасивна пракитка, достъпна за всички. Вижте повече за ИН йогата тук

Моля елате с подходящо облекло за йога.

 

Водещ – Деви

 

С предварително записване на

0894488809

info@yogamandala.net

Цена: 15 лв.

Сподели