Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 04/06/2017 - 11/06/2017
4:00 pm

Location
Самотраки


Пътешествиеприключение до един от наймистериалните острoви на древността!

Самотраки мистичен остров с много история и извор на трансформираща сила.

Отново отправяме поглед към него, за да се заредим с нови силида се слеем с естествената непринуденост и красота на островада се освободим от ограниченията на града и да се впуснем в една новаприказна реалностНа остров Самотракисамодивската женска природа се разгръща в нейната естествена средаЗа всекисрещата със Самотраки е дълбоко лично изживяванекоето носи своята променяща сила за дълго в съзнанието ниЕлатеза да изживеете нещо ново – а ако вече сте били – да дадете нов прочит на изживяното.

Тук Орфей е основал Великите Мистерии за пръв път вън отродината си – ТракияИ Само Траки са живеели на Самотракикъдето можем да видим следите от древните мистериални храмовеПрез лятото тук са се устремявали хора от цялото Средиземномориеза да почетат Богинята и на бездетните жени тя да дари децаИ днес тук митовете оживяват и самодиви и нимфи се появяват от кухите вековни дърветакоито като пещери създават чувствоточе си в утробата на Майката. 

Освен йогав програмата са включени много звукови и шамански практикипосещения на приказни местапреодоляване на страхове, Констелации.

Заедно ще се свързваме със звукови практики на специалните места на островаЩе изследваме съществуването на паралелни реалности и вниманиепътешествието може да промени живота ви! Целта му е вътрешна трансформациякато сме подготвили дълбоки практикиизискващи вашето посвещение и време

Примерна програма 

07.00 – 08.00: Посрещане на Слънцето – древен ритуал за съвременни хора

08.00 – 10.30: Йога практика

10.30 – 11.00: Закуска

11.00 – волна групова програма – посещение и походи до найинтересните места на острова – всеки ден на ново място:

​​магичната гора на чинари – хилядолетници по протежението на изворни рекиезера и водопади

​​уникалните водопади Фонияс

​​древното светилище на Самотракийските Богове

​​обиколка на недостъпната част на острова с лодка до водопадкойто се влива директно в морето (заплаща се допълнително 20 Евро и е по желание)

18.00 – вечеря (има включена групова вечеряв гръцка таверна под вековните чинари

20.00 – вечерни практики :

​​огнен ритуал за изгаряне на негативните кармични семена

​​ритуално къпане в минералните извори на Терма

​​шаманско пътуване

​​практики за отваряне на гласа

​​групова регресия

​​медитации

​​констелации

*запазваме правото си да правим промени по тази програма спрямо възможностите и особеностите на групата и деня

Цена: 333 еврокоято включва:

 нощувки със закуски в споделена стая в хотел Марива в гората сред вековните чинари

групова вечеря в ресторант 

Цялата програма с Деви и Укамножество практики и преживявания фасилитирани от тях

Посещение на древното светилище на Самотракийските Богове с включена входна такса

Медицинска застраховка 

Асистенция при закупуване на фериботен билет 

Подарък – астро насоки и хороскоп от Моника или гледане на Таро 

Разгледайте хотела тук – http://www.mariva.gr

С предварително записване и заплащане на капаро 30% до 30 април. (капарото е невъзвръщаемо) 

За записване и въпроси – 0894 488 808 / 0878 115 851

teddy@yogamandala.net


Водещи: Ука (Росица Божковастудио Янтраи Деви (Теодора Рачева – център Мандала

Моника Монова – гост астролог и таро карти

http://yantra.natalyoga.net

http://yogamandala.net


Деви умело вплита мъдростта на констелациите с мистиката на йогалечебният ефект на етеричните масла и силата на мисловните утвърждения. 8 годишният опит в преподаването + 14 те години лична практика са стабилна основавърху която тя надгражда чрез креативността на потокакойто следва в сесиите си.

Сега тя споделя с хората страстта си по акро йога и етерични масла и фасилитира семейни констелацииЗавършила е годишен курс по системни и семейни констелации по френската школа Самадева.

Интересът и влечението и към медитацията я среща с невероятни учителикато получава посвещения в древни тантрически техники и активации в многоизмерните пространстваЧасовете и са изтъкани от магическо преплитане на йогамедитацияпранаямаработа с кристали и звуцимудри и вселенски мъдростипредставени по един лекно провокиращ начин.

Деви е изучавала йога и медитативни техники в ИднияНепалБутанБалиЩатите и много други места по светакоето оформя способността и да среща Изтока и Запада в часовете си

За Ука (Росица Божкова) – Основател на Арт ЙогаСтудио ЯнтраПътят и преминава през различни и многообразни опитности и ученияотвежда я в ИндияТайландЕгипет, Бали, Перуи Мексико среща я с необикновени хорапросветлени учителишамани и Посветеникато допълва необикновения пъзелразкриващ духовният смисъл на човешкотосъществуванеВ работата сиприлага методите на йогахипнотерапиярегресия, Soul Detective work и семейни констелации. 

За Моника Монова

Моника Монова (БА) е следвала статистическа макроикономика в Есен, Германия. През последните 4 години се е посветила на астрологията и митологичните измерения на душата. Посещава астро класовете на Ралица Сърцаранова и е последовател на астропсихологическата школа на Лиз Грий, основателката на  astro.com.   Моника се интересува от личната мандала на съзнанието и от древните архетипни енергии, които изграждат персоналната решетка от проекции. По този начин разчитането на наталната(рожденната) астрологическа карта е ключ по-дълбоко себепознание, себеприемане и себеутвърждение.


Допълнителни детайли за пътуването: ще бъдат уточнени!

Ето и сайта на фериботите

http://www.saos.gr/index.php?SCREEN=dromologia
Цени на ферибота: 10-15 Евро в посока на човекНа кола е 50-60 Евро.
Разстояние до ферибота София – Александрополис 370 км(около 4:30 часа)

 

Сподели