Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 26/11/2016
12:00 pm - 5:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Тренингът е за съвременната жена. За хамелеона, който седи във всяка една от нас. За свободата да изразиш себе си, своите настроения, емоции, красота, гняв. Всяка една от нас е вселена със своята яркост и уникалност.

Чрез 8 много специфични образи ще преоткрием себе си и ще се запознаем с вътрешния си свят. Яркост, креативност, автентичност, красота, лудост, нежност – това сме ние ЖЕНИТЕ!

Тренингът е подходящ за тези, които:

-искат да открият нови неща за себе си;

-искат да активират женската си енергия и да се научат да влизат в многообразни състояния като акцентират върху различни си качества и емоции;

-искат да се почувстват по-женствени;

-искат да осъществяват всичко с лекота;

-искат да разберат повече за чувствата и променливите си настроения.

Жената е надарена със способността да се преобразява и да умее да влиза в различни роли за да може да се справи със всяка ситуация и да изгради живот пълен с любов, красота и смисъл. Когато познаваме себе си и умеем да се преобразяваме и да приемаме това ние успяваме да изградим живота, за който мечтаем.

Този тренинг ще ти помогне да научиш какви са скритите възможности и таланти в теб. Ще разбереш коя си и каква би могла да бъдеш. Ще разбереш какви са присъщите на жената състояния и как да ги използваш. Ще се научиш да приемаш себе си и ще разбереш, че можеш много повече отколкото си подозирала.

Знаеш ли какво се крие зад образа на съвременната жена? Какви са нейните емоции, страхове и блокажи? Кои са нейните лица? Какво иска тя? Какво искаш ти?

Какво искаш да виждат другите в теб – твоят успех или твоите чувства и емоции? Какво си готова да покажеш на света, какво все още криеш и защо?

Каним ви на един много специален тренинг! Тренинг, изпълнен с дълбока работа, но и с много забавления и предизвикателства! На теория винаги е лесно, но на практика не винаги ни се получават нещата така, както сме очаквали.

Какъв по-женски начин да отключим своя женски свят, ако не чрез арт терапия и танци? Често забравяме, че нашите тела са нашия храм. Те са огледало на нашата душа и когато работим с душата е нужно да синхронизираме работата с телата си, и да свържем процеса.

Няма специален дрескод. Облечете се така, че да се чувствате удобно.

За упражненията ще ни трябват ветрило и ефирен шал!

 

Цена: 100 лв.

БОНУС: за записалите се преди 23 ноември цената е 80 лв

 

Внимане! Местата са ограничени!

Запиши са за участие на имейл kremelynda2@gmail.com или lepearless@gmail.com

 

Водещи:

Водещи на тренинга са Кремена Колева, Таня Ян и Виктория Атанасова.

Кремена учи Българска филология в Софийски университет, завършва академията за треньори на Наталия Кобилкина, от малка се интересува от психология, взаимоотношенията между хората и приложна психология.

Таня е life & fashion coach. Следния цитат обрисува нейната мотивация да се занимава с тези две неща:

“Ще открием съшността на своя гений когато преустановим опитите си да се впишем в някакви свои или чужди модели, когато се научим да бъдем себе си и позволим на естествените си канали да се отворят.”

Виктория се занимава с танци от около 8 години. Тя е професионален танцьор и преподавател по танци към една от най-големите танцови школи в България. Работи с изпълнители, танцува на големи концерти като тези на The Voice of Summer Tour и XFactor. От малка се интересува от психология и личностно развитие и в последствие започва да обвързва танците с всичко научено от книгите и семинарите, на които е била.

Сподели