Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/11/2016
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Да разгадаем тайните на любовта с Трансформационно дишане

„Любовта се случва само, когато си зрял. Ставаш способен да обичаш едва когато си израснал. Когато знаеш, че любовта не е нужда, а преливане – душевна любов или даряваща любов, – тогава даваш без никакви условия.” Ошо

Добре дошли сте на практика, която ще отвори сърцата ви за прекрасните дарове на Любовта.
Ще освободи блокажите там където са и ще поработи с енергията в сърдечната чакра – Анахата .Но не само. Нищо не е изолирано. Всичко е свързано с всичко останало.

Динамичната медитацията след пълната сесия по трансформационно дишане ще ви помогне да почуствате със сърцето си радостта от съществуването и любовта,която е вътре във вас.

Практиката е подходяща както за напълно начинаещи,така и за хора с добър опит в Трансформационно дишане.

Кога – 21 ноември от 18,30- 20,30
Къде – Йога Мандала

Облекло – свободно
––––––––––––––-

ТРАНСФОРМАЦИОННО ДИШАНЕ стимулира естествените оздравителни сили на системата ТЯЛО,УМ,ДУША

Какво ще научите
• Как да впрягате силата на дъха,
-за да сте здрави
-за да се освободите от болката и тъгата
-за да изоставите напрежението и стреса
-за да живеете вдъхновен и творчески живот
-за да живеете в любов

Тази лесна за усвояване,но мощна и динамична дихателна техника, използва енергийни сили с висока честота на вибрация, получени чрез специфичен модел на дишане и ни извежда извън ума в трансперсоналните реалности .

Именно поради тези причини тя работи на много дълбоко ниво и понякога само в една сесия може да се постигне много повече отколкото постигнатото чрез други терапии за години.

Какво ще получите
• Пълна ръководена сесия Трансформационно дишане.Дишането е най-мощният процес на самолечение на планетата!
• Яснота по отношение на вашите намерения и цели в живота

Под ръководстото на Руми Чолакова
сертифициран фасилитатор с много добър опит в Трансформационно дишане (CTBF) към Фондацията за Трансформационно дишане TBF–САЩ ,обучена под директното ръководство на нейния създател- доктор Джудит Кравиц , лайф коачер , сертифициран йога инструктор към австралийската школа SHAKTI SPIRIT YOGA /YOGA ALLIANZ /,кундалини йога учител към школата по Тантра на Ананд Шараби, Франция.Мисия – да споделя любовта към живота и събужда в сърцата на хората най прекрасното чуство за абсолютно единение с Вселената ,чрез изучаване и споделяне на тайните на достъп до всички начини за разгръщане на нашия божествен потенциал- дишане, медитация, звук и движение .

Сподели