Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 12/01/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


В началото на новата година ще поставим основите на нещо ценно – лично и само за нас, което да ни изпълни отвътре с енергия, тласък и подем. ЕНЕРГИЙНИТЕ ПРАКТИКИ ЗА ЖЕНИ, ПРЕДСТАВЕНИ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ, ЩЕ ВКЛЮЧВАТ РЕДИЦА ТЕХНИКИ И ИНФОРМАЦИЯ КАК ДА УСПЕЕМ ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ ИСТИНСКИ УДОВЛЕТВОРЕНИ ОТ СЕБЕ СИ. Тези практики ще ви дадат много ключове, за да намерите път към самите себе си и към своето усещане за ЖЕНА, която твори с лекота живота си, такъв, какъвто го рисува в мечтите и фантазиите си. В този прекрасен, сякаш нереален живот, вие можете да поканите хората, които искате, събитията, които бленувате и най- вече- ВАС САМИТЕ- ТОЧНО ТАКИВА, КАКВИТО МЕЧТАЕТЕ ДА СТЕ- ЖЕНСТВЕНИ, МАГНЕТИЧНИ, УСПЕЛИ, СПОКОЙНИ, ЗДРАВИ, ХАРЕСВАНИ, УХАЖВАНИ… списъка довършете сами!

Чували сме, че сме толкова големи, колкото големи са мечтите ни, нали? Нека се съберем, за да получим козовете, които да изиграем успешно практически СЕГА! За мен ще е удоволствие да споделя с всички вас, които приемам за мои сестри и приятелки, как аз успявам да реализирам онова, за което помечтая. И това е самата истина. Да знаете, че не съм сама, още много жени са стигнали до това съкровено знание и са го превъплътили в практически опит.

Пригответе се в рамките на тези 2 часа да научите и запишете енергийни упражнения, рецепти и хитрости за отслабване, рецепти за женско здраве и красота, мощни енергийни техники за женственост и активиране на енергията във всяка жена, техники за привличане на мъже и финансово изобилие и задържането им, за придобиване на сила и успех в живота. В практиката ще научите и други полезни елементи, с които да сглобим пъзела на женското щастие.

В първото издание на сминарите само за жени съм поканила и специален гост-  експертът по кариерно развитие на жени Лили Георгиева, която ще ни помогне да намерим себе си по отношение на професионалното реализиране и удовлетворението в работен аспект.  Тя ще ви разкаже за ПРИЗВАНИЕТО – как да го намерим, създадем или преоткрием, в кариерен план и не само, така че да сме успешни в професионалната си реализация, по нашия си начин, както и изпълнени с радост и удовлетворение.

N.B.:  Този път ще минем без йога, но все пак облечете си удобни дрехи за медитациите и упражненията. Носете тефтери за записване на важните пунктове.

В семиинарите за жени 1,2,3 ще научите още:

– Как лесно ежедневно да изчиствате нервното напрежение и стреса, които разрушават нашата женственост? Има ли начини за постигане на устойчива нервна система и усещане за блаженство чрез хитрости от древни практики за жени?

– Как да имаме добър метаблизъм и да въздействаме всеки ден на обмяната на веществата чрез различни инструменти?

– Как да се вталим и да отслабнем само с помощта на дихателни техники за намаляване на наднорменото тегло;

  • – Как да използваме медитацията като начин за бърза самопомощ при болка и стрес?

– Красива кожа във всяка възраст- рецепти от моя арсенал;

– Силен имунитет без лекарства и добавки;

Активна репродуктивна система– техники;

– Как да имаме позитивен поглед над живота си, весело настроение, усмивка и да забравим за ДЕПРЕСИЯТА;

-Свежа памет, бистър ум, бърза мисъл , добра концентрация – техники.

 

* Запазете своето място на телефона на рецепция в Мандала- 0894 488 809

Водещ: Деси Атанасова, повече гледай по wnesstv или виж във ФБ: https://www.facebook.com/%D0%99%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D1%81-%D0%94%D0%B5%D1%81%D0%B8-886986321332189/?fref=ts

Съводещ: Лили Георгиева- повече виж на:   http://lilliegeorgieva.com/

Цена: 20 лв

Сподели