Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/11/2016
7:00 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Цикличността на живота

с Мария Цветкова и Зорница Симиджийска

8-ми ноември 2016 – от 19.00 до 20.30

“Животът ни е изцяло свързан с взимането на решения – малки решения, големи решения, всички решения, които взимаме ежедневно в живота си и всичко зависи от това да останем верни на циклите, които произлизат от тези решения.”

29-ти Ген ключ от Ричард Ръд

Всичко в живота си има цикличност. Денят и нощта, сезоните, годините, времето, растежа, разпада и развитието.

Във всяко едно нещо, което погледнете или върху, което се замислите, можете да разграничите някаква последователност, взаимовръзка, етапи, а най-ясно, можете да видите, че всяко нещо си има начало, развитие и край.

Това са естествените цикли на живота и ние невинаги сме съгласни с тях, защото често, просто не ги разбираме. Ние невинаги успяваме да почетем и да се отдадем на естествения ритъм, правилен момент и продължителност на множеството цикли, които произлизат от решенията и действията в живота ни.

На лекцията ще разгледаме цикличността на жизнената енергия през призмата на мъдростта на Ген ключовете, която е една уникална система за себепознание. Повече за Ген ключовете може да прочетете тук.

Ние взимаме решения и ако те не се развият спрямо нашите очаквания, намерения или те ни причинят болка, ние съжаляваме за тях. Влизаме в ситуации, от които или бягаме, или ни е трудно да се измъкнем. Имаме връзки с хора, от които или си тръгваме при първото недоразумение, или се придържаме към тях като удавник за сламка. И всичко това се случва, защото ние си мислим, че може би едно нещо или някой ще ни нарани или пък губейки нещо или някой, ще загубим нещо завинаги.

Всички тези неща са илюзия. Всичко това е плод на нашия страх, на нашата неувереност и липса на доверие в живота, защото опитът ни е показвал, че сме правили грешки и понякога сме имали чувството, че се проваляме.

Но ето ви една тайна – В живота няма грешни решения!

Всичко зависи от степента на отдаденост и доверие, които имаме в естествените цикли на живота и доколко сме се посветили на най-чистото и автентично нещо в себе си – на нашето сърце. Всичко се свежда до това способни ли сме да чуем, когато нашето сърце вземе правилното решение за нас и ни покаже в кое начало, в кой процес, в коя връзка да вложим енергията си, за да следваме нашата съдба, въпреки всичките причини, които умът ни може да си измисли, за да ни спре.

На тази лекция ще си поговорим за това:

  • Какво означава истинска отдаденост и посветеност.

–    Какви са циклите на нашите желания и действия.

–    Защо определени модели и ситуации продължават да се повтарят в живота ни.

–    Как можем да водим един пълноценен живот, в който не съдим себе си за своите решения.

–    Как, без дори и да го осъзнаваме, ежедневно поставяме безброй начала, от които зависи цялостната степен на нашата отдаденост.

–   Как да влагаме енергията си в правилните за нас неща и да разпознаваме кога взимаме ясни, неподвластни на емоциите решения.

–    Как да се научим да бъдем в хармония с естествените цикли и ритми на живота, без да им налагаме своите очаквания.

В основата на всички тези неща стои само едно. До каква степен сте способни да се доверите на живота и да повярвате, че всичко, което ви се случва си има цел. Умът ни често обича да слага общи знаменатели на нашите преживявания с етикетите на успеха и провала, без да може да види, че един привиден „провал”, може да доведе до безграничен успех. Нашият ум ни затваря за онези възможности, за онези вълшебства в живота, които той просто не може да си обясни и да види, и точно в тях се крие тайната на добрия късмет. Когато вземете едно ясно решение, което ви тласка в посоката на собственото ви сърце, късметът неизбежно ще го последва.

Затова ви каним да се присъедините към нас на 8-ми Ноември от 19.30 часа в център Мандала, където ще поставим едно ново начало, ще се отдадем на неговата цикличност и ще се посветим на сърцето си!

За повече информация за цените и за записване натиснете тук

Сподели