Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/08/2017
7:00 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Ще се съберем в кръг заедно, да се потопим в емоцията на Венера, в нейното съзнание, път и желания. Дишането, събужда мисълта, тя въздига стремежите за свобода и сбъдва осъзнаването. Освободете телата си от блокажи, заредете кръвта с кислород. Ще работим върху четвърта чакра, центъра на нашата енергийна система. Там е съсредоточена силата на Венера. Освобождавайки тази сила, ние  ще поканим богинята на любовта да дойде сред нас и да ни разкаже своята приказка чрез магията на Таро. Всеки ще намери своето лице в многоликата богиня и ще получи от нея съвет за пътя му към любовта и съвършен ред и красота в живота му.

Една практика с пранаяма, медитация,астрология и Таро.  Моля при записване да оставяте вашата дата, място и час на раждане. Всеки ще получи своя личен съвет и анализ в течение на практиката.

 

Цена:
35 лв

Продължителност  90мин с малка почивка от 10мин.

Места:  Практиката ще се проведе на открито ( терасата на зала ИН ). Местата са само 12. За записване, моля позвънете на телефон 0894488809

 

Водещи:
Лада Марина, Таро – астрологичен консултант и преподавател

Биляна Попова – пранаяма, кундалини, медитация

Сподели