Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/06/2018
8:00 pm - 11:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


 

 

Ladies’ & Guys’ body movements in Tarraxinha

Leg Leading

 

Каним ви на един уъркшоп* от час и 40 мин по време на който ще споделим нашия опит в специфичните в тараша движения на тялото при дамите и кавалерите, както и удачните за тях сигнали за водене с ръце и крака.

За любителите на комбинациите ще има и такава в характерния стил на водене с крака на Стефан.

Урокът ще намери своето естествено продължение в соушъл** с подбрани от инструкторите кизомба миксове.

*Уъркшопът не е подходящ за начинаещи. Ще бъде полезен за кизомба танцуващи с поне 6 месеца активен кизомба опит.

**Соушълът е само за присъствалите на урока.

 

Можете да запазите своето място на тел. 0894488809, на място на рецепецията на център Мандала или онлайн

Цена: 15 лв;  карти Мултиспорт важат

Водещи: Лили и Стефан

 

*Стефан Костадинов е бивш национален състезател по кик бокс и треньор с повече от 15 години практика. Богатият му опит в тези области допринесе за изключително бързото му развитие като танцьор, а вече и като преподавател. Доразвивайки усвоените основни умения, изгражда собствен танцьов почерк и иновативна методология на преподаване на кизомба.

 

**Лиляна Костова е танцьор с богат опит в сферата на социалните латино танци, но след като открива кизомба, тя се посвещава изцяло на развитието си в този стил. Посетила е редица кизомба фестивали и събития в България и чужбина, по време на които се учи и черпи вдъхновение от най-изтъкнатите кизомба артисти в света. Лиляна Костова е съосновател и съорганизатор на първия международен 100% кизомба фестивал в България „КизомбаХолика“. Три години е била инструктор от КизомбаХоликс БГ. Част е от инициативата Орбита Кизомба (ОК) за обединение и разрастване на кизомба обществото в България.

 

+359 884 13 14 63 (Стефан)

+359 898 45 62 46 (Лили)

 

 

Сподели