Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 31/12/2016
11:00 am - 1:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Get Ready for 2017!
31st December – 11:00 – 13:00
 
Заповядайте на загряваща и изчистваща практика с йога и медитации.
По време на практиката ще се освободим от изминалата година с осъзнатост за това какво не ни е нужно и по този начин ще отворим пространство за новото на връх Нова година.
Физическата част на йога ще има за цел да пречисти тялото, да подобри потока на кръв, кислород и Прана в тъканите, мускулите и органите. Натрупаната заседяла енергия се изтласква извън тялото, топлината спомага за изчистване от токсините през кожата. Ще използваме специални дихателни техники, които ще ни помогнат да изчистим умовете си и да култивираме и балансираме енергията в телата си за да се подготвим оптимално за Новата година.
Надяваме се да се видим на постелката
Класът е за всички нива.
Преподавател: Селина Галери
Цена: 15 лв /карти не важат/
С предварително записване на 0894 488 809, info@yogamandala.net
The physical postures of yoga purify the body, by improving the flow of blood, oxygen and Prana – the life force energy – in the tissues, muscles and organs. Stagnant energy is moved out, heat releases toxins through the skin and we gain a sense of freshness and clarity. Special breathing techniques help us to purify our minds and cultivate and balance the energies in our bodies, so that we are optimally prepared to welcome the New Year.
We hope to see you there!
This class is open to all levels, previous experience in yoga asana is helpful, but not necessary.
Teacher:  Selina Gullery
Price:  Lv. 15.—
Сподели