Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 13/03/2016
12:15 pm - 2:15 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


ПРЕЧИСТВАНЕ И ДЕТОКСИКАЦИЯ

ТЕМА: ИЗЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ОТ ТОКСИЧНИ ВЕЩЕСТВА, МИСЛИ И ВРЪЗКИ ОТ ЖИВОТА НИ

ПРАКТИКА: ЙОГА С ФОКУС НА УСУКВАНИЯТА, ДИХАТЕЛНИ ТЕХНИКИ ЗА БАЛАНСИРАНЕ НА ПОЛУКЪЛБАТА, УТВЪРЖДЕНИЯ НАСОЧЕНИ КЪМ ОСВОБОЖДАВАНЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ.

ЕТЕРИЧНИ МАСЛА: ЛИМОН, ГРЕЙПФРУТ, ХВОЙНА, бленд:  Zendocrine на doTERRA.

УТВЪРЖДЕНИЕ: ИЗЧИСТВАМ И ПОДРЕЖДАМ ВЪТРЕШНОТО СИ ПРОСТРАНСТВО. ОСВОБОЖДАВАМ СЕ ОТ ФИЗИЧЕСКИТЕ, ЕМОЦИОНАЛНИ И МЕНТАЛНИ ТОКСИНИ.

Можем да говорим за детокс на три нива – физическо, емоционално и ментално. В този час ще разгледаме и трите, като за физическото ще изпълняваме специално подбрани и подредени усукващи асани и съчетания, които компресират и разтягат органите, за емоционалния детокс ще използваме дихателни техники, а за менталния детокс – положителни утвърждения, които да заменят отровните мисловни шаблони.

Това, което приемаме като храна, се превръща в основна градивна единица на нашето тяло. В този час ще споделим вода с етерични смеси, специално подбрани за детоксикация, ще отделим специално внимание на органите на детоксикация в организма ни с рейки и втриване на етерични масла в тези зони на тялото.

За да улесним извличането на полезните съставки от храната и да елиминираме отпадъчните ще се потопим в един детоксириращ ИН флоу час с много усуквания, компресии и разтягания, които да подпомогнат работата на трите елиминиращи системи и да постигнем цялостно усещане за жизнен тонус и здраве.

Дихателните техники ще ни центрират, за да можем да наблюдаваме емоциите си във вътрешна тишина.

Утвърждаващата медитация ще подпомогне умът да си изгради нови навици и положителни настройки.

Водещ: Деви

Асистент: Мон

Работим само с терапевтичен клас масла на doTERRA и Tisserand, които използваме за суровини при изработката на нашите лечебни комбинации с етерични и базови масла на 11 Moons.

По време на часа ще полагаме етеричните масла на 11 MOONS локално върху кожата ви, ще вдишваме омайните изпарения от арома лампата и ще приемем вътрешно детоксикираща смес за пречистване на организма (Zendocrine на doTERRA)

Цена: 15 лв.

Сaмо с предварително записване на 0894488809

info@yogamandala.net

Сподели