Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/09/2016
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


ТЕМА: ПЪТЕШЕСТВИЕ ПРЕЗ ДОЛНИТЕ ЧАКРИ. ЗДРАВО ВКОРЕНЯВАНЕ В ЖИВОТА. ВРЪЗКА С ПРЕДЦИТЕ

ПРАКТИКА: ИН ЙОГА И ТЕХНИКИ ЗА УТВЪРЖДЕНИЕ. ПОЧИТАНЕ НА КОРЕНИТЕ НИ И ОСЪЗНАВАНЕ НА СВЪРЗАНОСТТА С ПО-ГОЛЯМАТА РЕАЛНОСТ

ЕТЕРИЧНИ комбинации на 11 MOONS : 1-ва чакра – Изобилие и Сигурност, 7-ма чакра – Буда Съзнание, Синя Луна, Червена Луна

ЕТЕРИЧНИ МАСЛА на doTERRA: Тамян, Мирта, Опопанакс, Сандалово дърво, Джинджифил, Ветивер, Карамфил, Кедър, Пачули, Whisper®

ЧАКРА: КОРЕННА (МУЛАДХАРА), КОРОННА (САХАСРАРА)

УТВЪРЖДЕНИЕ: МОЕ ПРАВО Е ДА ПРИНАДЛЕЖА И ДА ЧЕРПЯ СИЛА ОТ КОРЕНИТЕ СИ.

Масла – doTERRA и 11 MOONS (марка на Деви и Мон – високовибрационни етерични смеси с терапевтичния клас масла на doTERRA)

В деветия ден на деветия месец през година 9 (2+0+1+6=9) си поканен на едно специално пътешествие през дебрите на подземния свят. Там ще се срещнеш със страховете и тревогите си, с тайните си и своята сянка, за да можеш с обич да ги приемеш в сърцето си. Там те очакват и всички твои предци – тези, които са имали силата и тези, които са били лишени от нея, за да ти дадат своята благословия и да ти напомнят, че ти си плът от плътта им и тяхната кръв тече в твоите вени. Там те очаква и спокойното чувство, че винаги принадлежиш и винаги си на точното място, в точното време с правилните хора.

Готов ли си? Да видиш колко много приличаш на майка си и баща си, на техните майки и бащи и на всички хора преди тях. И в същото време да осъзнаеш, че изборите, които правиш днес влияят не само на децата ти, но и на твоите предци. Готов ли си да излекуваш старите семейни травми, да приемеш отхвърлените и да се докоснеш отново до топлата прегръдка на майчината земя? Готов ли си да се влееш в бавния поток на есента, да се сбогуваш с всичко старо и ненужно и да поставиш края на един цикъл (9 – символ на завършване).

Заедно ще върнем хармонията в собствения си живот, в собственото си тяло, в собственото си семейство и в целия свят. Защото, когато лекуваме себе си, лекуваме всички.

“Ин йогата (от ин и ян) е като меката прегръдка на майката, в която се сгушваш след като цял ден си бил потопен в океана на задълженията, грижите и малките емоционални кризи на ежедневието. Ин е връщане към себе си, работа отвътре навън, напълно различен начин на осъзнаване и общуване с тялото. Ин е естественият отговор на ян.”

Повече за ин йога практиката тук.

Водещ: Деви

Асистент: Мон

Вижте кои сме ние тук.

Цена – 15 лв. Ако сте с карта, доплащане- 5 лв.

Запазете място на

0894488809

info@yogamandala.net

Сподели