Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 29/11/2015
10:00 am - 4:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Водещ Илиана Севилла

Биоенергиен терапевт и

Тренер на Училището на Крайон, Германия

 

Намираме се и участваме в един грандиозен етап от развитието на нашата вселена. Майката Земя е взела решение и е поела пътя на завръщане във високата божествена вибрация 999. А с нея и всеки, който го желае.

Постепенно кръгът се затваря, енергията ежеминутно се повишава, линейното време, такова, каквото го познаваме, вече не съществува, старите структури се рушат и маските падат. Това е един многостранен процес, в който старото у нас умира, егото се претопява в светлина и съзнанието ни се събужда в спомена за това, кои сме в действителност.

На този ден ще подготвим съзнанието си, така както за всеки е възможно, за новото време и за промените, които то води със себе си. При нас ще бъдат Окото на Бог – висшата Светлина Мелек Метатрон, Крайон и Божествената Майка Шакти, които в ченелинги ще говорят и ще работят с нашата енергия, така както за всеки е най-добре.

 

*** Този семинар е подходящ за тези, които активно подготвят енергийното си тяло за новото време – пионери и факли на светлината за другите. ***

 

Цена: 90, лв.

Моля потвърдете присъствието си предварително на 0894 4888 809, info@yogamandala.net. За въпроси по съдържанието на семинара се обръщайте директно към водещата : 0886 802930

Сподели