Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 02/09/2016 - 04/09/2016
All Day

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Добре дошли на нашето второ събитие- първите в България Астрологически разстановки /констелации/, метод за личностно развитие и самоусъвършенстване, разработен с помощта на самия Ошо!

Разстановките са метод, чрез който прочистваме себе си и заобикалящото ни пространство. Така ние активираме собствените си изцелителни сили и в живота ни се появява повече светлина. Ние отваряме сърцата си и започваме по- лесно да комуникираме с другите човешки същества и с Вселената.
По време на Астрологическите разстановки ние обръщаме внимание на фактите и събитията от нашето ранно детство и юношеска възраст, а също така работим и с предходящи събития, оказващи влияние на нашите успехи и неуспехи, здравни проблеми, междуличностни отношения и прочие аспекти от нашия живот.

Разстановките ще води Чита Мунц (Германия)- дългогодишен ученик на Ошо.

Програма:

Петък (02.09) – 19:00 – 20:30

Събота и неделя  (3-4.09) – 10:30 – 20:30ч.

 

Цена:

Цена само на лекцията в петък: 10 лв

При записване само на «Астро разстановки» до 31.08.- 270 лв. Цена след август 31: 300 лв

Също така се провежда записване на Индивидуални сесии, на които може по- подробно да се проработят поставените задачи.

 

Водещ:

Групата води Chitta M. Munz

Чита Мунц е от Германия. Занимава се с Тибетски пулсации и източни философии от повече от 25 години. В продължение на 12 години се е учил от самия Ошо в комуната му в Пуна. Въпреки многобройните курсове и семинари, които организират както в Европа, така и по целя свят (само малка част от местата където са създадени и продължават да се водят успешни групи са: Италия, Франция, Русия, Тайланд, а има и още много други), към настоящия момент той, заедно със съпругата си- Ма Дева Калпа (също дългогодишна ученичка на Ошо), живеят и работят основно в родината си, в създадения от тях- Padmasambhava e.V център. в Шварцвалд.Той има креативен подход към комбинирането на богатия си жизнен опит от Тибетските пулсации, изкуство, музика, театър и медитации за да създаде сигурна и изпълнена с любов среда за трансформиране на участниците. Той внася в този процес своя уникален опит, помагайки  на хората да открият за себе си какво лежи вътре в тях, по един лек, хумористичен и неосъждащ начин.

 

Повече информация за самите Астрологически разстановки, за това какво представляват и как работят- на сайта: http://innerway.eu/

За участие можете да се запишете на GSM: 0888762460, ел. поща- innerway@abv.bg, а също така и на място в център Мандала или да ползвате следната форма: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeX2IxtJUmoEUZlJ0…/viewform
ВНИМАНИЕ: Срокът за ранното записване (с отстъпки) е удължен до 18.08
Моля заповядайте! Очакваме Ви! 🙂

Сподели