Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 02/10/2016
9:00 am - 12:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


достъпната и действена технология за психическа релаксация, за възвръщане на работоспособността и спокойствието в делника

с Любомир Розенщайн,
автор на книгите
„Планетата на щастието“ и „Розовите очила на душата“
и основател на Радиото за личностно развитие ChangeWire
radio.changewire.info

С  помощта на йога нидра можете да изчистите напълно следите от умората, отчаянието, мисловното затъмнение и разсеяността и да постигнете  състояние  на вътрешна сила, увереност, светлина и  спокойствие.

 

В този интензивен семинар ще практикуваме йога нидра – йогата на съня в продължение на три часа. Стъпка по стъпка ще изследваме отвътре, ще задълбочим знанията си и ще усвоим в детайл може би най-действената съществуваща вътрешна технология за освобождаване от стрес, тревожност и напрежение в делника. 

 

Семинарът е подходящ както за хора, които имат опит с йога нидра, така и за съвсем начинаещи !

 

Всеки отделен последователен етап от йога нидра ще бъде обяснен и практикуван интензивно.  Ще бъде поставено ударение на резултата, който се цели с всяка от техниките, както и на възможностите те да се прилагат самостоятелно или в последователност, която  превключва психиката от нервност и безпокойство към точност и яснота.

 

Превърнете йога нидра в част от вашия потенциал да се справяте успешно с предизвикателствата на модерното време!

 

Цена – 36 лева, при ранно записване и заплащане най-късно до 15  септември – 27 лева.

 

Любомир Розенщайн

Facebook  @RadioChangeWire

 

Любомир Розенщайн  е водещ специалист по релаксация и справяне с вътрешното напрежение и стреса  с дългогодишен опит в променените състояния на съзнанието. Той възражда магическата, позната от древността сила на думите да променят психичните състояния и да водят към спокойствие, равновесие, светлина и увереност, така необходими ни днес.
Преди  повече от 20 години   първи в страната създава Институт за личностно развитие, провежда първите семинари и обучения по Невролингвистично програмиране (НЛП), записва първите авторски водени медитации на български език,  програми с дълбока релаксация, както и поредица дискове с йога нидра – йога на съня. През 2006 г. основава Радиото за личностно развитие ChangeWire –radio.changewire.info. Автор е на книгите „Розовите очила на душата“ и „Планетата на щастието“, на статии, брошури, компакт-дискове, семинари, курсове и тренинги по приложна психология, йога, тантра, медитация, в които на постижим за съвременната аудитория език съчетава най-ценното и полезното от западните и източните познания и технологии за личностно израстване и себепостигане, както и на самостотелни фотоизложби. НЛП майстор и йога ачаря.

 

За още информация посетете авторската му страница.

http://changewire.info/

 

 

Сподели