Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 23/07/2016
10:00 am - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


В тази сесия ще започнем едно пътуване към себе си, в което ще се опитаме да разберем и развържем възлите на нашата подсъзнателна Его-структура, която контролира и често вреди на отношенията ни с приятелите и най-вече с партньорите ни.

Използвайки древни техники като Сократичен диалог, будистки медитативни техники, обединени с модерната психология (Теорията на обектните отношения), ще навлезем в един по-дълбок слой на нашата психика, за да се освободим от несъзнателните пречки, които си поставяме сами.

 

Имайте предвид, че това събитие ще е по-задълбочено изследване на темите, които сме засегнали по време на фестивала, но не е задължително да сте били на въвеждащия семинар, за да може да се включите в това събитие.

Нужно е да се регистрирате и запишете предварително в център Мандала и въпреки че няма дрес код за събитието, желателно е да сте с удобно облекло.

Водещ: Люис

 

90 лева (нормална цена), или 75 лева ако се запишете по време на фестивала

Сподели