Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 26/06/2016
7:00 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


На 26 юни 2016, неделя, от 19 часа Мълчана вода ви кани на медитация Изцелителят в мен – знакът Риби.

Подходящи теми за работа са: Да преодоляваме чувствителността си и да изразяваме по-лесно емоциите си, без страх че ще станем уязвими. Да показваме обичта си, както и да заявяваме нуждата си от обич, естествено, без притеснение и без драматизъм. Да превъзмогваме свръхсензитивността си към настроенията, мислите и преживяванията на другите около нас; както и зависимостта от чувствата си към определени хора.

Да се освободим от прекалената загриженост и постоянното притеснение за добруването на близките. Да подхранваме женската страна на нашето същество и нейната способност за закрила, грижа и изцеление, като същевременно се освободим от тревогата и безпокойството. Да сме по-толерантни, приемащи и разбиращи, като се разделим с чувството за разочарование и поражение.

Да прецизираме качества като богато въображение, творчески поглед и естетически вкус. Да проявяваме лечителските и магическите си способности, които знаем че притежаваме дълбоко в себе си.
Намаляващата луна подпомага процеса на приключване и финализиране на дейности, които са към своя край, като свива енергията и я ориентира към завършек. Периодът е подходящ за довършване, приключване, намаляване, подобряване чрез отнемане, свиване, фокусиране.

Енергията при луна в Риби има склонност да прави сетивата ни свръхчувствителни. Помага да погледнем отвъд действителността, във фините причини на нещата, като показва и алтернативи за бъдещето. Може да доведе до ясно вникване в душата на хората около нас, желание за съпричастност и подкрепа, както и до спонтанни изцелителни осъзнавания. Намаляващата луна в Риби може да спомогне за постигането на вътрешен мир и хармония, като ни покаже целостта на ситуацията и ни помогне да я разберем и приемем.

Мъдростта на елемента Вода улеснява работата с вътрешното познание, вдъхновението, съкровените емоции, сънищата, интроспекцията, интуицията, творческата енергия, майчинската грижа, магичността и тайните умения.

В здравословен план е подходящо за лечение на настинки, проблеми с ходилата, лимфната система, както и отравяния, зависимости и токсикация.

Медитацията* е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.

Кога: 26 юни 2016, неделя, от 19.00 до 20.30 ч.
Къде: София, бул. Мария Луиза 58, Мандала център
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел

За информация и записване използвайте формата за контакти тук http://www.malchanavoda.com/kontakti или имейл: office@malchanavoda.com или на телефон 0888 535878.
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие до 24 юни като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

Сподели