Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/07/2016
9:30 am - 1:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Яж, Тренирай и Обичай – трите лекарства на съвременния начин на живот.

Целта на семинара е да ни покаже основните грешки, които в ежедневието си правим, които ни довеждат до неудовлетворяващ начин на живот. Да ни научи как да коригираме тези грешки в трите най-важни аспекта от живота си – храненето, движението и любовта към себе си и света. На този семинар ще научим как да се храним така, че освен здравословно, да е и вкусно. Защо няма универсална рецепта за хранене и колко важно е да слушаме собствените си тела. Как се прави детокс, захранване, и какъв е нашият личен хранителен режим за целият ни живот. В частта “движение” ще се раздвижим с Ивайло Соколов, който е личен треньор. След тренировката ще си поговорим за това колко важно е да превърнем движението в начин на живот и ще може да обсъдим всичките ви въпроси свързани с това. Ивайло ще ни научи как и защо е важно да си припомним, че сме родени да тичаме, кои са правилните начини на тичане и как всеки един от нас, независимо от тегло, възраст и състояние може да тича и да превърне това в начин на живот. Лидия ще ни покаже практики за справяне със стреса, с напрежението на съвременния начин на живот, които са основните причини за разболяването и умората в днешно време. Ще направим медитативна практика, която ще ни покаже как да релаксираме след тежък ден и да се зареждаме положително. Ще научим как е добре да започваме денят си, така че той да е максимално продуктивен и удовлетворяващ. Ще се научим да правим и някои дихателни практики, които също помагат да се освободим от стреса, да намерим себе си и да живеем в пълна хармония със света си.

Семинарът е за всеки, който иска да промени начина си на живот и да живее в по-пълна хармония със себе си и света си. Той е за всеки, който иска да се превърне в по-добра версия на себе си. Семинарът включва тренировка, практики за дишане и медитация, така че, носете удобно облекло.

Промоционална цена – до Фестивала на изобилието 19 юни, включително на Фестивала, цената е 40 лв.

След това от 19 юни до 9 юли – 60 лв.

 

Участието става само след предварително записване на 0894 488 809, info@yogamandala.net или на формата по-горе.

Водещ:
Лидия Петкова

Вдъхновяващ и мотивационен лидер и лайф коуч, създател на програма “Да заОбичаш Себе Си”.

Ивайло Соколов

Личен треньор с над 20 годишен опит в спорта и успешна спортна кариера. Изготвя персонални и групови кондиционни тренировки.

Сподели