Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/01/2016 - 07/02/2016
12:45 pm - 4:45 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


мистичен високо енергиен уъркшоп, ръководен с ЛЮБОВ от ШАМБАЛА и СВЕТИИ от БЪЛГАРИЯ,

По време на този мистичен високо енергиен уъркшоп, ръководен от Шамбала Майстора Санат Кумара и Светии от България, ще се свържеш с Висшите нива на съзнание, за да изпиташ по нов начин блаженството на земния живот в цялата му радост и красота сБлагословия за Изобилие и Хармонично Парньорство.

В това събитие от две части Радананда ще канализира енергия и ще ти асистира за да намериш едни по-добри решения в живота си.

В първата част на уъркшопа, ще се срещнеш с личното си разбиране за изобилие и ще откриеш собствения си път към него. Радананда ще ти помогне да видиш и приемаш Изчистване с више на емоционалните блокажи, които те спират да се свържеш с енергията на просперитета.

Ще получиш Активираване от Майстор на добра карма и ще осъзнаеш с него космическия закон на изобилие, ще откриеш нови нива на удовлетворение и радост, за да получиш не само това, от което се нуждаеш, но и всичко, което заслужаваш.

Всеки участник ще бъде зареден с програма на израстване за Изобилие и благословия от Шамбала.

Истинската радост от изобилието се крие във възможността да го споделяме.

Втората част на семинара ще ти помогне да се отвориш за удовлетворението от хармоничното партньорство и да изживееш изобилието на живота напълно.

Независимо дали в настоящия момент имаш партньор или не, Раданда ще ти даде възможност да отвориш сърцето си в изцеляваш акт на милосърдие от Светии и Учители от Шамбала, за да изпиташ с тях космическия закон на Любовта и откриеш радостта от партньорството и по този начин да обогатиш живота си. В тази част от семинара ще изчистиш емоционалните блокажи, които ти пречат да рализираш най-пълноценните за теб партньорства чрез Висшето Съзнание на Любов. Практиката включва активиране огъня на сърцето и изпращане на покана за Висша защита на този пламък.

Всеки участник ще получи покана за хармонично партнъорство и благословия от Шамбала.

Животът в партньорство може да бъде най-дълбоко удовлетворяващото преживяване в живота на всеки един от нас. Ела и отвори сърцето си за този прекрасен дар и сподели.

Препоръчително да се проведе петдневен пост 2 дни преди и 2 след семинара. Пост „Бъди като децата“- не прави това, което не добро за децата, това е Вашето минимално усилие за да се стартира нежно реализацията на тази толкова дълбока и чудесна трансформация. Елата в удобни и светли дрехи.

Първа част от семинара „Благословия за Изобилие“ще се състои на 30.01.2016, събота от 12:45 и ще бъде с продължителност 4 часа (до 16:45). Цена за първа част на семинара със заредена свещ и гривна – 55 лева.

Втората част от семинара „Благословия за Хармонично Партньорство“ще се състои на 07.02.2016, неделя от 11:30 и ще бъде с продължителност 4 часа (до 15:30). Цена за втора част на семинара със заредена свещ и гривна – 55 лева.

Радананда: Изучавала е различни духовни традиции в Храма на Крия йога – САЩ и Алтайски ашрам- Русия, и е небесен шаман, сибирски лечител, Крия йогини, от 2009 проводник на Любовта и Светлината, Благословията и Мъдростта от Шамбала. Изпратена от своите духовни водачи Санат Кумара и Бабаджи с мисия в България, в помощ за творческо единение и връзка с Йерархия на Съществата от Светлината за учители и деца. Тя построи детски лагер-ферма “Гъворящи Сърца“ в България за летни ваканции, както и в София.

Изобилието е благословия и твое рожденно право. Ела и вземи това, което ти се полага и сподели.

ИСКАШ ЛИ ДА БЪДЕШ ОТНОВО ДЕТЕ ЗА НЯКОЛКО ДНИ?!

Специална цена за двете части на семинара със заредена свещ и гривна – 100 лв.

За записване: 0894488809, info@yogamandala.net

 

Сподели