Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/09/2014 - 27/09/2014
6:00 pm - 12:00 pm

Location
Италия


Ритрийт за събуждане на майстора творец в нас
В изискана вила на италианския бряг Амалфи със собствен плаж

 

С Деви и Мокша

Местата са изчерпани!

Каним те на едно изключително място в невероятно красивия район на крайморска южна Италия на едноседмично потапяне в енергията на Изобилието.

Изобилието е състояние на съзнанието, в което нищо не ни липсва. Да си Майстор означава да направляваш живота си в съзвучие с мисията на душата ти, да живееш пълноценно всеки миг и най-вече всичките ти действия да водят до радостно усещане за пълнота.

Чрез внимателно подбрани техники и методи за личностно развитие, йога, медитации, констелации, кристалотерапия, дзен тай шиатцу и юмейхо терапия, работа по двойки и други ще изследваме връзката си с това състояние на изначална радост и връзка с цялото Творение.

Сутрешни и вечерни практики, индивидуални сесии по желание, гурме закуска и вечеря, плаж, посещение на уникални места наоколо, като руините на Помпей, Пътеката на Боговете и очарователните градчета наоколо, кацнали на скалите над морето.

През тази седмица ще въздействаме на всички нива, за да интегрираме енергията на Изобилието като постоянен наш спътник в ежедневието.

На физически план – йога практики за изобилие от гъвкавост, сила, стамина. Масажи и терапии за изцеление и освобождаване от стреса.

На енергиен план – дихателни сесии, крии и други техники за съзнателно събуждане и канализиране на енергията в тялото. Насищане с Прана (жизнена енергия) от природата, морето, слънцето, храната…

На ментален план – Концентрации, медитации и визуализации за свързване на двете мозъчни полукълба. Осъзнаване на наличието на множество мисли, които заглушават чистото ни възприятие на Истината.

На духовен план – осъзнаване на Истината – Аз съм Любов, Аз съм Творец, Аз съм това, което Е.

Вилата в която ще сме настанени разполага с частен плаж и огромна тераса за практики над морето. Групата е малка, максимум 16 човека, което ни позволява да подходим индивидуално към всеки.
Деви и Мокша водят ритрийти в страната и чужбина от 7 години и всичките им ваканции са изпълнени с духа на радостта и изобилието. Те са по пътя си на осъзнаване на Майсторството като начин на живот и фасилитират еволюционната пътека на всеки, осмелил се да поеме по вълнуващ ият път към свободата.

Те са основатели на Мандала – център за цялостна трансформация и ритрийт център Тринити в Априлци. Техните ваканции са началото на вълнуващи трансформации в живота на хората.

Вилата

Вилата разполага с 11 стаи и се разпростира на 3 етажа с площ от700 кв.м. Голяма трапезария с отворена камина, ТВ, ДВД, напълно оборудвана кухня, перално помещение, 9 двойни спални и огромни тераси с панорамна гледка над морето и градини за разходка.
Цена на човек при настаняване в споделена двойна стая:

480 евро, която включва настаняване в една от 8-те двойни стаи на вилата и всички практики през цялата седмица.

70 евро – вегетариански гурме закуски и вечери за цялата седмица, приготвени от Майстор готвач.

За пътуването: самолет и рент-а-кар или се комбинираме по автомобили. Пътя е през Албания с ферибот до Италия. Времетраене с кола: 19 часа от София до вилата.

За информация и записване: 0894 488 808 – Деви
Местата са ограничени. Моля потвърдете присъствието си на info@yogamandala.net, 0894 488 808; За да е сигурно мястото ви, моля заплатете капаро в размер на 30% до 15 август. При отказване след 1 септември, капарото е невъзвращаемо.

В околностите

Пристанището на Четара (на 1.5 км)
Това живописно малко градче и известно с кокетното си пристанище и риболовна репутация.

Пътеката на Боговете (на 18 км)
Пътеката на Боговете разкрива невероятни гледки към морето и свързва Агерола и Позитано.

Помпей (на 20.5 km)
Ще посетим и внушителните археологически руини на Помпей, обявени за светеовно културно наследство от Юнеско.

 

 

Сподели