Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 23/08/2015
7:00 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Акро йогата комбинира мъдростта на йога с динамичната сила на акробатиката и тай масажа. Практиката култивира доверието, игривостта и връзката един с друг. Не е необходимо да имате партньор, но може да доведете и приятел. Гарантираме ви забавление, предизвикателств и пози, за които сте си мислили, че са невъзможни и въпреки това успявате.
Водещи: Юджийн преподава бойни изкуства и йога от 20 години. Пип е тренирала за балерина и е преподавала танци и пилатес. И двамата се влюбват в Акройогата като форма на движение, изкуство и изразяване. Те са преподавали стотици семинари за стойки на ръце и Акро йога в Англия. Те са и създателите на Акро йога танца.

Цена: 15 лв

С предварително записване на 0894488809, info@yogamandala.net

„Eugene and Pip are two amazing souls who specialise in AcroYoga and I can’t recommend them highly enough! They have this incredible energy and are extremely talented. I’ve booked them in for a workshop in March, I’ve a feeling it’s going to be a complete sell out. I’m very excited, acroyoga is the most fun EVER!“ Rebecca Manager ~ YogaHaven, London


Eugene & Pip
„Let the beauty we love be what we do“ Rumi
Сподели