Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16/01/2016
4:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


с Деви и Мокша (Mandala Sofia)

Обичате ли да разширявате границите си? А да опитвате нови неща за пръв път? Вярвате ли, че страховете са, за да бъдат изследвани и преодолявани? Обичате ли да играете и да се забавлявате? Oсъзнавате ли, че допирът е основна човешка нужда и вие го заслужавате?

Ако отговорът е ДА, то сте на точното място.

Деви и Мокша ще ви помогнат да свържете тялото и съзнанието си в едно красиво проявление чрез божествено партниране.

Ще култивираме Буда съзнание и ще се центрираме и фокусираме, за да сме напълно присъстващи в полета и в живота си.

Акро йога ти поставя криле. И буквално и символично. Преобръщаш се, разчупваш се, свързваш се, смееш се, преодоляваш се, търкаляш се, достигаш нови вътрешни и външни висини. И всичко това в компанията на друго човешко същество, точно като теб – с радости и тъги, което също търси себе си чрез опита. Акро йога ти дава възможност да съпреживееш релността чрез партниране и игра и да станеш по-толерантен в общуването си.

Акро йога е социална практика, която води до дълбока лична трансформация. Практикуващият е изправя и преодолява страховете си, култивира доверие и буквално се научава да лети, подкрепян отдолу. В акро йогата има три роли, през които всеки може да мине, или да избере тази, която най-добре му пасва, а именно: спотър (пазител), летец и база (основа).

В този семинар по акро йога ще се запознаем с два аспекта на летенето: терапевтично и акробатично и ще завършим с 1 час тай масаж. При терапевтичното летене основата е активна и е „даваща“, а летеца е пасивен и е „получаващ“. При акробатичното летене и двамата са активни и се изисква добър контрол и координация, но дори и човек да е съвсем начинаещ може да се научи, тъй като работата на спотъра е да пази и да не позволи падане.

Тази партньорска практика се основава на изграждане на доверие и връзка и е достъпна за всички нива на практикуващи. Ще имате възможност да овладеете различни техники и похвати, за да се превърнете в стабилна база или грациозен летец. Ще можете да пренесете техниките и играта в свободното си време и да имате още един супер забавен и дълбоко свързващ начин на общуване.

Мокша ще сподели с вас техники и похвати от тай масажа, по школата на Кришнатакис – Sunshine network.

Семинарът е подходящ както за двойки, така и за приятели, експериментатори и търсачи на нови усещания. Може да дойдете с партньор или сам.

 

Цена  – 40 лв
За записване – 0894488809
info@yogamandala.net

Сподели