Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 31/12/2015
11:00 am - 1:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Часове преди небето над София да се освети с блясъка на фойерверките, те каним на практика, която ще те изстреля в празничните висини. Ще минем през базовите елементи на акробатичното летене и ще наблегнем на преходи със скоци, така че да се почувствате леки и ефирни.

Ще се заредим с много положителни емоции чрез общуването с допир и ще завършим практиката в блаженство с тай масаж.

Акро йога е чудесен начин да се свържем с истинската радост от споделянето на личното ни йога пространство с един или много партньори. Още през 1938 година бащата на виняса йога Кришнамачария е заснет как вдига деца на краката си, които изпълняват различни асани във въздуха. В наши дни през 2003 година двама прекрасни акробати и йоги създават стила акро йога, който бързо става популярен.
Самата дума акро идва от гръцкия корен акрос – високо и санскритската дума йога – единение. В комбинация акро йога означава единение на високо. От това място много красиви форми могат да бъдат създадени и практикуващите буквално и преносно се повдигат и подкрепят. Висшата цел на акро йога е да помогне на хората да се почувстват свързани със себе си, един с друг и с цялото творение.
Акро йога е социална практика, която води до дълбока лична трансформация. Практикуващият е изправя и преодолява страховете си, култивира доверие и буквално се научава да лети, подкрепян отдолу. В акро йогата има три роли, през които всеки може да мине, или да избере тази, която най-добре му пасва, а именно: спотър (пазител), летец и база (основа).

Цена: 15 лв

Водещ: Деви и Мокша

С предварително записване на 0894488809, info@yogamandala.net

 

 

Сподели