Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 31/10/2015 - 01/11/2015
2:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


От Център за Цялостна Трансформация Мандала сме щастливи да ви поканим на изключителния уъркшоп, който ще бъде представен от Константинос Карафулидис и Арети Тзироу от Солун в рамките на един цял уикенд. Тяхната цел е да разкрият прекрасния свят на Акро Йога и нейните основни елементи , както в акробатичен, така и в терапевтичен аспект. Ще научим как техниките за стойка на глава, обърнати пози, балансирането на ръце и летящите виняси се комбинират идеално с фундаменталните йога асани и атрактивните преходи. Огнената слънчева практика култивира доверие и комуникация, докато изследваме границите на телата си във възможно най-безопасна среда. И накрая, ще балансираме лунната си страна чрез захранващи терапевтични техники и Тай масаж!

Уъркшопът е отворен за всички и всеки ще има възможност да се адаптира спрямо индивидуалното си ниво. Ще бъде ориентиран най-вече към акробатики и ще бъде воден както на английски език, така и на български при нужда.

ПРОГРАМА

Събота 31/10 : 14.00-17.00 & 18.00-20.00

Неделя 01/11 : 10.00-13.00 & 14.00-16.00

Цена: Целия уъркшоп: 70 €
Един ден: 40 €

Биография на Константинос Карафулидис (konstantinos@acroyoga.org)

Откакто бях тийнейджър, изпитвах нуждата да се свързвам с природата, да комуникирам с хората и наистина да разбирам и приемам техните индивидуалности. Пътят към това постижение за мен беше посредствум изкуство и йога. Първоначално започнах с курсове по актьорско майсторство в продължение на няколко години, търсейки вътрешната си истина. Но това беше само докато не срещнах йога учителя си и не осъзнах, че това е , което наистина искам да правя в живота си и че това е начина да освободя себе си. И така започнах да изучавам йога в Индия в Йога Видхия Дхам Насик, завършвайки 250 часа на базово обучение на Хата Йога, както и 100 часа Йога практика в YogaWorks в Солун. Наскоро получих и дипломата си за Тай Масаж в Sunshine Network в Евоя. Но най-невероятното преживяване за мен беше обучението за Акро Йога , проведено в Гърция 2011,а също и 2014. И тъй като пътешествието към откриване на връзката между тяло и дух никога не свършва , започнах уроци по съвременен танц и импровизация, които ми помогнаха за откриването на допълнителни движенчески качества. Последните 10 години практикувам Хата, Ащанга, Нидра, Айенгар Йога, а също и съвременен танц в много студиа в Лондон, Амстердам, Индия и Гърция. В последствие създадох групата Купукупу йога, където използвам допълнителни учебни практики като давам уроци, правя работилници и представления. Чрез групата намерих различни възможности да комбинирам изкуство с йога и да изразявам себе си пред широка публика, имайки винаги да цел да вдъхновя още и още хора. Продължавайте да практикувате и да търсите за вашето скрито съкровище!

Биография на Арети Тзироу (areti@acroyoga.org)

Родена и израстнала в слънчев Солун, още от ранна възраст се въвлякох в света на балета страстно. Започнах с практикуването на йога вкъщи по време на студентските си години, следвайки ДВД инструкции в собствения си хол. Почувствах се изключително заземена и това ме отведе до моя пръв учител – Константинос Карафулидис, при когото започнах редовни Хата йога практики. След като завърших бакалавър по Гръцка средновековна литература и магистърска програма по Театрални изкуства, направих също 200 часа за сертифициране към Международната Йога Федерация . Скочих към обучаването , пълна с ентусиазъм да споделя страстта си с другите, не само на земята , но също и във въздуха. През 2013 продължих обучението си в Sunshine House, завършвайки 60 часа интензивен курс по Тай масаж, под ръководството на Кришнатаки. По същото време взех и сертификата си за Аеро Йога и започна моята мания по летене. Акро йога дойде в живота ми изведнъж, като че ли за да ми напомни , че всичко опира до доверието. Омагьосана от акройогистката философия, аз обожавам да помагам на хората са намират собствената си увереност и да засияват чрез лекотата на играта.

Сподели