Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 04/06/2016
5:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


събота 4 юни от 17 до 21 ч.

Акро йога е на първо място йога. В този мини семинар ще стъпим на ценностите на йога, за да построим една стабилна кула от доверие и игра.

Ще те преведем през безопасно и поетапно усвояване на материала, както сме учени от нашите преподаватели от Световната акро йога асоциация – Але, Константинос и Арети.

Всеки, който се е докоснал до акро йога усеща една магическа енергия, която се поражда от общуването между двама партньори в нетрадиционни пози. Има  два аспекта на летенето: терапевтично и акробатично. В този мини семинар ще се запознаете с акробатичното летене, при което  и базата и летеца са активни и се изисква добър контрол и координация, но дори и човек да е съвсем начинаещ може да се научи, тъй като работата на спотъра е да пази и да не позволи падане.

Акро йогата се основава на изграждане на доверие и връзка и е достъпна за всички нива на практикуващи. Ще имате възможност да овладеете различни техники и похвати, за да се превърнете в стабилна база или грациозен летец. Ще можете да пренесете техниките и играта в свободното си време и да имате още един супер забавен и дълбоко свързващ начин на общуване.

Семинарът е подходящ както за двойки, така и за приятели, експериментатори и търсачи на нови усещания. Може да дойдете с партньор или сам.

Програма

4 часа, разпределени както следва:

1-ви час – ДИНАМИЧНО ЗАГРЯВАНЕ, ИГРИ И КАЛИБРАЦИИ

Ще научите и ще практикувате:

tightness drills, v-ups, tag ups, TBA formula

2-3 час – АКРО ЙОГА ЛЕТЕНЕ

Ще разгледаме динамичния аспект на акро йога – акробатично летене, инверсии, преходи

4 час – терапевтично летене и тай масаж

Цена –  50 лв

Двойка – 80 лв.

с предварително записване на 0894488809. Семинарът ще се проведе при минимум 10 участника. Записването става до събота, 13:00 ч.

info@yogamandala.net

FB: Acro yoga cosmos Sofia

Сподели