Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24/03/2018
1:00 pm - 4:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Скъпи приятели от София, заповядайте на 24 март, събота на практическата сесия за АКТИВИРАНЕ на 1-12 ЧАКРИ на новото време, в синхрон с по-високата вибрация на Земята, активиране на МЕРКАБА и АУРИЧНО пречистване на School of Life Bg, „Училище на живота, Бг“.
Сесията е интерактивна и се състои от:
– Теория за енергийните центрове – чакрите 1-12 на 5-то измерение. Енергиен поток: Космос – планети – новите 12 енергийни центрове на земята, аурата и тялото и потока на материализация.
– Диагностика на чакрите 1-7, пречистване и синхронизация на аурата с лей линийте на земята, последващи техники, практики и упражнения за баланс на: ум, тяло и дух със звук, цвят, кристали, механично с ръце, танци, работа с виолетов пламък, активиране на диамантената шестовръха звезда на Метатрон на 5-то измерение с помощта на Архангел Метатрон.
– Ще завършим с изключително силна медитация с тибетски купи за активиране на чакрите 1-12 с помощта на Архангелите и визуализация на променените и нови цветове на чакрите и ще активираме Меркаба.
Използваме метода на Дияна Купър.
– Теа Мантра на 5-то измерение е музикален фон на сесията, както и мантрите на Снатам Каур.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ:
Ауричното пречистване, зареждане на енергийната решетка, активация на новите 1-12 енергийните центрове в резонанс с новата вибрация и чакри на земята, активиране на Меркаба поле. Това е „фина“ техника за пречистване и синхронизация на енергийната система от четири тела – физическо, емоционално, ментално и духовно, което дава възможност за вашата лична трансформация, повишаване на вибрацията, хармонизиране и активиране на психичните способностите, чрез вашите висши аспекти, както и позволява многоизмерно пътуване.
С помощта на медитацията за активиране на чакрите 1-12, вие самите ще станете просветен мастер от 5-то измерение, за да може повече хора да бъдат активирани с ваша помощ.

Ще работим с кристално махало, кристална пръчка, кристали, камъни и етерични масла, тъй като тяхната вибрация ще улесни прехода ни.

За нас ще бъде истинско удоволствие да сме отново заедно.

Обмен: 40 лв. (заплащане на място)
Регистрация: Необходимо е да изпратите лично съобщение на Йога Мандала център, тел 0894 488 809 или на School of Life Bg. Тел. 0879834885

Ще има последваща сесия за Интегриране на Душата (част от програмата Програмиране на Реалността, Reality Engineering)

Балансът на чакрите и аурата спомага за хармоничното функциониране и обмен на енергия на всички системи, на нивото на тялото, ума и душата.
Блокажите на чакрите и недостига на енергия и пробивите в аурата създават дисбаланс, който е причината за проявлението на болестите на физическо и метафизично ниво.
Активирането на чакри 1-12 помага за синхронизиране ни с новите енергии и вибрация на земята и улеснява прехода ни към по-високо измерение.
Работата в група с по- висока вибрация спомага за повдигането на духа ни, за просветляването на ума ни и зареждането с положителна енергия и балансирането на тялото ни.

Благодарим Ви за доверието, което ни оказвате да работим и вървим заедно по пътя на духовното израстване и достигането на по-високо ниво на съзнание.
Ще ви очакваме.
Прегръщаме ви и ви изпращаме любов и светлина по пътя ви.
Екипът на School of Life Bg

Кои сме ние?
Екипът на School of life Bg се състои от хора практикуващи духовни практики, духовни водачи и учители, енергийни лечители, психо-телесни терапевти, учители по живот, здравословно хранене, програмисти на реалността, ментори, програмни мениджъри и мениджъри трансформация.

Glenn Smith е един от двамата основатели на School of Life BG – „Училище за живота Бг”.
Той е електро и автоматика инженер и мениджър по професия, ментор, лектор и музикант, който избира пътя на себеразвитието и духовното израстване и се посвещава на духовни и енергийни практики, сакрална геометрия и вибрация, като използва своята креативност и съзидателност за изобретяването на различни уреди и апарати на новата епоха. Последовател на Хулда Кларк и Дейвид Уилкок. Кристалната чакра пръчка и космически светлинен диск са едни от неговите изобретения.

Интерактивната част и медитациите се водят от мен, Анжелина Гейджър, другият основател на School of Life Bg – „Училище за живота Бг”, лектор, проектен мениджър трансформация, психо-телесен консултант терапевт и духовен учител, с много голям спектър от духовни и енергийни практики, енергийна терапия и масажи, водени медитации, сакрална геометрия, ангелска терапия, работа с махало, кристална и ароматерапия, хипноза и регресия, алтернативни терапии, рейки (2 ниво), ученичка и последователка на Грег Брейдън, Дейвид Уилкок, Друнвало Мелхезедек, Енодея Джудит, Донна Итън, Сал Ракеле, Дияна Купър, Дорийн Вирчу, Марк Хайман, Милен Николов, Петър Дънов, Вадим Зеланд и др.

Глен и аз работим заедно по School of Life Bg през последните 5 години и съставихме различни модули, почерпихме опит от пътуванията си около света, запознахме се, научихме и събрахме различни духовни и енергийни практики.

Петя Димитрова е йога инструктур и лектор, майстор на звука и тибетски купи.

Сподели