Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 27/05/2018
11:30 am - 2:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Женски семинар, насочен към: регулиране на дейността на матката, обединяване на цялата енергийна структура по отношение на единния център (матката) и синхронизиране на мозъчната с маточната дейност.

Жената се характеризира с матрична структура, предопределена от наличието на нашия сакрален съд – матка, който задава цикличния порядък на съществуването ни. От дейността на матката и репродуктивната система зависи цялостното състояние на жената – на физическо, емоционално и ментално ниво. Ето защо, ако желаем да бъдем здрави, жизнени и сияйни е необходимо първо да възстановим нормалната функция на матката и балансираме хормоналната активност.

Семинарът е част от програма „Алхимия на любовта„, насочена към цялостно усъвършенстване на женската природа. Програмата включва 4 етапа. На етап „Матрица“ се учим да пребиваваме пълноценно в себе си.

ПРОГРАМА

  • Практика „Придобиване на лунно тяло“ – изкуство за регулиране (натрупване и разпределение) на жизнената сила. Последователността се изпълнява в хоризонтално положение. Включва 7 стъпки и 7 ключа. Задачата в случая е чрез стъпките да събираме и разпределяме енергия, чрез ключовете да я съхраняваме и усвояваме. Последователността отразява взаимовръзката между жената със семеричните цикли. Всяка стъпка съответства на конкретно мирово тяло,ден от седмицата и система от човешкото тяло (1 стъпка=Lunes (луна)=репродуктивна система; 2 стъпка=Martes (вторник)=кръвоносна система; 3 стъпка=Miercoles=костна система и т.н.). Съответно чрез всяка стъпка ние се учим да генерираме в тялото си енергия от различен порядък.

1, 2, 3 стъпка + 1, 2, 3 ключ:

  1. Събиране на разпръснатата енергия
  2. Съединяване на две свойства
  3. Извличане на живототворящата есенция

Лекция  „Матрично съществуване 1“

⤘ Жената e съд = пространствена структура

⤘ Жената е родена от луната = цикличен порядък на съществуване

⤘ Жената е алхимик = пребивава в конастантен процес на трансформация

4, 5, 6 стъпка + 4, 5, 6 ключ:

  1. Свързване на минало и бъдеще
  2. Отваряне на енергийната структура
  3. Събиране на сила

С културата на няколко индиански племена имах съприкосновение по време на странстванията в Аржентина, Перу, Гватемала. Някои от тези племена са разглеждали жената като вид транслатор, способен да реализира космологичния порядък на земята, за което ще ви разкажа на:

Лекция „Матрично съществуване 2“

⤘ Цялост = жената живее в съответствие със собствената си същина

⤘ Единение = жената отразява заобикалящата я среда

⤘ Ритъм = жената въплъщава вселенското претворение

ПАУЗА

По време на паузата ще се подхраним с Йерба мате ⇝ уникално растение, което съдържа комбинация от множество полезни микроелементи. Матето е напитка, която има тонизиращ и балансиращ ефект върху целия организъм. Информация относно качествата, произхода и ползата от консумацията на Йерба мате ще получите на семинара.

Практика „Придобиване на лунно тяло“ – 7стъпки + 7 ключа.

Записване за семинара на 0886 199 299, atanasovaralica@yahoo.com

или на рецепция в Йога Мандала.

Стойност:

Участието в семинара се осъществява чрез предварително заплащане на съответната сума:

⇝ до 26/05 ⇝ 35лв.

⇝ след 27/05 ⇝ 45лв.

⇝ за всички дами, участвали в някое от събитията, част от програма

„Жената е алхимия на любовта“, при записване до 20/05 ⇝ 30лв.

Можете да заплатите на рецепцията на Йога Мандала или чрез подаване на заявка за участие   на: atanasovaralica@yahoo.com

(В имейла е необходимо да фигурират две имена + дата на събитието, в което искате да участвате.)

Водеща:

Ралица Атанасова ⇝ РА⇝ За мен животът е движение, ако спра да се развивам значи умирам.

Първото ми образование е Българска филология, а в момента изучавам

Психология. Посветих 5 години от живота си на задачата да преоткрия себе си. През този период участвах в множество семинари за личностно развитие и експедиции в България и по света (Аржентина, Перу, Гватемала, Куба, Ямайка, Русия, Грузия и др.) . Изучавах  практики от различни традиции – даоистки, будистки, суфистки, келтски, индиански и др., които са фундамент на семинарите, които провеждам. Придобих опит с метода Семейни констелации и Сугестология. Запознах се с Психодрама и Силва метод.  От 2 години развивам иновативен метод – Интегрална терапия, чиято основна задача е цялостно усъвършенстване на човешката природа, чрез еволюция на съзнанието. Оргазнизирам и провеждам семинари за личностно развитие, подпомагам учебния процес на деца със специални образователни потребности (СОП), занимавам се със стъклопис и сътворявам уникални интегрални маски, композирам музика, пиша поезия, продължавам да взимам участие в мероприятия на различна образователна тематика, пътувам из България и по света, изследвам различни култури, уча се…

Повече за Интегралната терапия и цялостната ми дейност можете да научите на: http://www.ralicaatanasova.com/

 

Записване и информация на 0886 199 299.

Удобното облекло е препоръчително.

Очакваме ви…

Сподели