Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 25/02/2018
9:30 am - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Екипът на Gene Keys Bulgaria има удоволствието да ви покани на първото събитие, свързано с АРХЕТИПИТЕ НА ЛИНИИТЕ!

В пътешествието на ген ключовете, съществува една много ценна и важна информация за по-доброто разбиране на собствената ни природа и тя е „скрита“ в архетипите на всяка една от шестте линии.

Когато разглеждаме сферите в хологенетичния си профил, можем да видим, че освен ген ключовете (нашият модел на поведение в дадената сфера), има още едно тайнствено число, което винаги е от 1 до 6 и точно то ни разказва историята на линиите.

Линиите са онзи тайнствен нюанс, който придава едно по-специфично качество на нашите ген ключове, подсказвайки ни през каква призма ще се развие прилежащата им тема в нашия живот. С тяхна помощ, можем да получим изключително ценни отговори на един много съществен въпрос – За какво точно е устроен нашият модел на поведение? Какво точно е неговото предназначение в живота ни?

Дали той е тук, за да ни тласка да творим или е една от темите, които ни помагат да открием лекотата в себе си? А може би е от онези вълшебни ключове, които внасят промяната в ежедневието ни, за да придобием повече опит и да не спираме да се наслаждаваме на нови преживявания. А защо да не е един от начините, чрез които обичамевъздействаме на себе си и на средата си или се учим?

Да, историите на линиите са вълшебни и всяка от тях разгръща някаква сюжетна линия в сценария на нашия живот. Те ни подсказват какво сме тук да сбъднем, към какво се стремим и най-важното – как сме устроени да го постигнем с някой от шестте основни архетипа, които винаги запазват своята същност, независимо в коя сфера ще открием някоя от линиите в нашия профил.

 

Умението да виждаме ултимативната цел, за да не спираме да се стремим към нея

Умението да усъвършенстваме и подобряваме

Умението да правим нещо с любов и да го предлагаме в услуга на другите

Умението да адаптираме и да откриваме многобройните му приложения в света

Умението да го изразим с лекота, за да се свържем с другите

Умението да създадем нещо ново и да го материализираме в света

 

И тъй като всяка от линиите представлява някакъв етап на развитие, тя винаги ще съдържа характерните качества, предизвикателства и нужди, необходими за този етап, независимо от каква точно история са част. Всяка линия си има своя тема и предизвикателство и когато се запознаем по-обстойно с тях, ще можем да разпознаваме проявленията им във всички сфери от живота си. Това ще ни помогне да разбираме по-добре от какво точно се нуждаем, ако притежаваме дадена линия, какви са нейните предимства, как тя се проявява на всяко едно ниво в живота ни и на какво ни кани да обърнем внимание във връзка с темата на прилежащия към нея ген ключ.

 

Ето защо на 25-ти февруари (неделя) ви каним да изследваме и да преживеем архетипите на линиите заедно!

В този ден:

 • Ще разгледаме в дълбочина есенцията – същността на всяка една от шестте линии, за да можем да я разпознаваме, където и да се намира в профила ни.
 • Ще разберем каква е взаимовръзката между архетипите на линиите и защо е важно да не пренебрегваме някой, който „нямаме“.
 • Ще вникнем в това каква е ролята на всяка линия в живота ни.
 • Ще изследваме предизвикателствата на линиите и това как преодолявайки ги, всъщност, развиваме техните предимства.
 • Ще развиваме умението да съзерцаваме темите на ген ключовете през призмата на линиите.
 • Ще упражняваме как да се вдъхновяваме от собствения си архетип

За кого е подходящо това събитие:

 • За всеки, който иска да опознае тези архетипи и да разбере как може да ги прилага на практика в живота си.
 • За всеки, който вече е тръгнал по пътя на Ген ключовете и иска да задълбочи своето пътешествие.
 • За всеки, който се чувства силно привлечен към древната мъдрост на И Дзин, стояща в сърцето на Ген ключовете, благодарение на която магията на хексаграмите и архетипите на линиите са стигнали до нас и днес.

Всеки участник ще получи:

 • Своя личен хологенетичен профил
 • Писмени материали, свързани с темата

 

Цена за 1 човек – 119 лв

Цена за 2-ма (общо) – 190 лв

*Цените са без ДДС

 

ВАЖНО: Всички участници в Онлайн курса „Завръщане към Дарбите“ получават 25% отстъпка от цената!

За да заявите своето участие, можете да се свържете с нас на имейл genekeysbulgaria@gmail.com, телефон 0887 24 31 45, Мария Цветкова или като попълните следната форма за регистрация.

Сподели