Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 03/07/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Водещ Деви 

Цена 15 лв. Важат карти Мултиспорт. 

С предварително записване на 0894488809

info@yogamandala.net

В главите ни жужат множество гласове, които често си противоречат и създават вътрешни конфликти. Много от нас живеят в непрестанен информационен поток, общуване и енергиен обмен с много хора и рядко си даваме миг истински дълбок покой. Без този покой е невъзможно да чуем гласът, който често ни говори не с думи и логика, а ни се явява чрез картини, образи, усещания и ниво на енергията ни. Това е гласът на душата ни. Представи си, че душата ти вижда всичко и тя ти праща послания, които да те водят по пътя към онези опитности, от които тя има нужда за да се обогати. 

В тази ароматна сесия ще притихнем, за да направим място за този вътрешен глас да се прояви. И ще генерираме куража да вярваме на онова, което чуваме. 

Този глас черпи информация от Духа. А когато изравним енергията си с тази на Духа лекотата ни движи напред ефирно и леко през вълните на живота. 

Ще започнем да чуваме гласовете в главата ни и да разпознаваме техния източник. 

Ще опознаем трите вътрешни пространства, в които можем да проверяваме истинноста на твърденията на вътрешните гласове. 

Ще се научим да различаваме нашият вътрешен глас (на истината) от привнесените гласове, които ни държат в плен на миналото. 

Ще се научим да пускаме котва в харата, за да сме центрирани и спокойни в ежедневието.

Ще активираме енергията на сърцето. 

Етеричните масла, които са есенцията на растенията и естествени фасилитатори на трансформация, ще ни въведат в състояние на дълбока релаксация и ще ни пренесат в приказната вътрешна градина, където душата ни очаква да се завърнем у дома. 

 

Ин йогата е Практиката е посветена на интегриране на потока чрез пасивни пози, близо до земята, които се задържат между 3 и 5 минути. В часовете се работи и със звуци, мантри, дихателни техники и натурални арома масла за оптимален ефект. Използват се помощни средства, като болстери (цилиндрични възглавници), блокчета, възглавнички и одеала.

 

Повече за ИН йогата:

Ползи и приложение на ИН йогата:

Източните системи ни учат, че здравето се базира на баланса между активност/действие и пасивност/почивка – ИН И ЯН. Ин йогата е чудесен начин да рестартираме цялата си система и да дадем нужната почивка на тялото и ума си, за да изживяваме истинско щастие в телата си. Чрез ин йога ние работим на много дълбоко ниво и имаме възможност многократно да подобрим гъвкавостта си, въздействайки директно върху фасцията – съединително-тъканната обвивка, която обгръща мускулите и прераства в сухожилия. Това действа благоприятно на ставите и увеличава тяхната мобилност. Ин йогата e насочена към парасимпатиковата нервна система, която позволява на човек да релаксира.

 

Как преминава един час по ИН йога?

В ИН йогата се използват помощни средства, като болстери (цилиндрични възглавници, пълни със спелта), кубчета, одеала и възглавнички. Всички те помагат на тялото да заеме правилна и максимално отпусната позиция, в която пасивно да разтегнем и отпуснем тъканите. Позите се сменят много бавно, което създава усещане за транс и дълбок покой.

 

За кого е ИН йогата?

ИН йогата е за всеки – от напълно начинаещ в йогата до редовно практикуващи и преподаватели. Нейната достъпност и дълбок ефект я правят абсолютна необходимост за всеки, който търси вътрешен покой. Тя е чудесно допълнение към по-динамичните практики, а също може да се практикува и напълно самостоятелно. Ако сте имали физически или психически натоварен ден, непременно завършете с ИН йога, за да се приберете вкъщи усмихнати и в мир със себе си и света.

 

“Ако достатъчно дълго време седиш на едно място, целият свят ще мине пред очите ти”

Китайска поговорка

Сподели