Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 23/08/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Деви те кани на един много специален Ин йога час, в който ще работим за сърдечния център с най-високо вибрационното масло от роза дамасцена. Ще попием вибрацията на розата чрез прием на напитка с розова вода, напръскване и намазване с етерично масло от роза дамасцена и този нежен аромат ще ти помогне да се свържеш със сърцето си и да се докоснеш до душата си.

Който живее в сърцето, пред него се отварят дверите на рая. Там е истината, там е чистото възприятие. Каква част от деня прекарваме в сърцето и каква в главата? Каня те на една практика, в която за 2 часа ще изминеш на-дългия път в живота си – от главата до сърцето. Физическото сърце има свое електромагнитно поле, своя интелигентност, то е единствената помпа в тялото, която всеки ден генерира достатъчно енергия да движи камион в продължение на около 30 км. А за целия живот, генерираната енергия е достатъчна за отиване до Луната и обратно. 

Когато тялото е в покой, на кръвта са и нужни само 6 секунди да отиде от сърцето до белите дробове и обратно, само 8 секунди да отиде до мозъка и обратно, и само 16 секунди да достигне пръстите на краката и да мине целия път обратно до сърцето.  

В този час ще дариш на сърцето си покой, а на мозъка си – най-омайващият аромат на роза. На този аромат никой не може да устои, сърцето ще се отвори, а мозъкът ще притихне и ти ще се докоснеш до истината и безметежната любов. 

Ще вкусим розова вода като напитка

Розова вода под формата на спрей 

Етерични масла от роза дамасцена и мароканса роза

Ще дарим на сърцето поезия и лечебни звуци 

Виж повече за ин йогата тук – http://yogamandala.net/team-member/yin-yoga/#more-22306

Виж повече за Деви тук – http://deviflow.com/devi/

Водещ: Деви

Цена: 18 лв (карти мултиспорт важат)

С предварително записване на 0894488809

 

Сподели