Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/07/2016 - 11/09/2016
All Day

Location
Тринити Ритрийт Център


Артист, йога преподавате, полиглот, Буда мацка – Мишелин Бери с лекота интегрира изкуство и култура в нейния синтез от Виняса йога, Будистка медитация/психология и кративни практики. Известна е със способността си да катализира личната трансформация и да освобождава творческия потенциал на учениците си. Разработва и преподава Liquid Asana™ часове, които съчетават йога и креативност, води обучения за йога преподаватели и ритрийти по цял свят.

 

Мишелин Бери представя трансформиращо и интензиво 200-часово обучение за йога учители по виняса йога, медитация и Будистка психология, което ще ти помогне да разгърнеш потенциала си като йога учител и практикуващ. Обучението е подходящо за практикуващи, които имат желание да се развиват като йога преподаватели, както и за вече практикуващи преподаватели. Ако просто искате да задълбочите практиката си и да запалите искрата на креативното изразяване и общуване, също сте добре дошли на този тренинг. По време на това обучение ще развиете лидерските си умения, ще се преборите със страха от преподаване и ще се срещнете с изкуството на това да живееш себе си.

 

Дати:

Модул 1: 1-10.07.2016

Модул 2: 2-11.09.2016

 

ЛОКАЦИЯ:

Основната локация ще бъде в полите на Витоша в Nu Boyana Film Studios, където организаторите са изградили специално за обучението прекрасен градински павилион и подходящо йога пространство. Мястото е спиращо дъха. Някои от сесиите ще се проведат в Център за цялостна трансформация Мандала, в който се влюбих по време на посещението ми там. Последните 5 дни от обучението ще прекараме в Тринити Ритрийт Център в гр Априлци.

Регистрационната такса покрива всички разходи, включително превоз от/до хотел (за тези, които ще отседнат в хотел).

Някои от сесиите ни ще бъдат записани.

Всеки ученик също ще бъде записан как преподава.

 

ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В ОБУЧЕНИЕТО:

Броят на участниците е лимитиран до 30-35 човека. По този начин ви гарантираме, че ще получите достатъчно от вниманието и енергията на преподавателите, които ще ви обучават. В обучението могат да се включат ученици от България, Европейския съюз и САЩ. Това означава, че местата се запълват бързо. За да осигурите своето място, е нужно да заплатите депозит в рамките на 500€ (можете да използвате кода си за намаление още при депозирането).

 

Регистрация: MichelineBerry.com/boutique

Допълнителна информация: MichelineBerry.com

 

За да запазите своето място:

Oтидете на michelineberry.com/boutique и кликнете на линк DEPOSIT и запазете мястото си. Можете да заплатите сумата за цялото обучение наведнъж или само да оставите депозит. Ако изберете опция депозит, сумата, която депозирате ще ви бъде приспадната от пълната сума за обучението и ще получите отделен линк, за да извършите финалното заплащане.

 

ОТСТЪПКИ ЗА БЪЛГАРИ:

А) Тези от вас, които се нуждаят от хотелско настаняване в София, получават отстъпка в размер на 15%.

За да получите отстъпката си, използвайте код: BULGARIA15

Б) Тези от вас, които НЕ се нуждаят от хотелско настаняване в София, получават отстъпка в размер на 25%.

За да получите отстъпката си, използвайте код: BULGARIA25

 

ОБЯВЕНИТЕ ТУК ОТСТЪПКИ СА КОНФИДЕНЦИАЛНИ И ВАЖАТ САМО ЗА БЪЛГАРСКИ УЧЕНИЦИ, КОИТО ИСКАТ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ОБУЧЕНИЕТО.

Благодарим ви, че не споделяте тази информация в социалните мрежи и с трети лица.

 

Цената е наистина специална:

Стандартна цена – 2700€

РАННО ЗАПИСВАНЕ (плащане на пълната сума до 23.05.2016) – 2500€

ЦЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ ПРИ РАННО ЗАПИСВАНЕ ДО 23 МАЙ:

С престой в хотел в София (15% отстъпка): 2125€

Без престой в хотел в София (25% отстъпка): 1875€

Цени за България след 23 май:

С престой в хотел в София (15% отстъпка): 2295€

Без престой в хотел в София (25% отстъпка): 2025€

Това не е всичко, имаме още една изненада за вас:
Всеки записан за трейнинга за преподаватели получава като бонус БЕЗПЛАТЕН 5-дневен проспуск за фестивала на Удая лайв, който е най-големия йога-фест правен някога в България:

http://udayalive.yogamandala.net/

 

СЛЕД КАТО СЕ РЕГИСТРИРАТЕ ОНЛАЙН:

След регистрацията ще получите заявление с няколко въпроса за попълване. Целта на въпросите е да дадат на преподавателите по-добра представа за вашите индивидуални нужди. С наближаването до началната дата на обучението, ще получите имейл с точната програма.

FACEBOOK AND INSTAGRAM:
Официални профили на Мишелин Бери

FACEBOOK:facebook.com/MichelinePierretteBerry

След като се свържете с Мишелин Бери във Фейсбук, ще бъдете добавени в специална затворена Фейсбук група, създадена специално за целите на обученито.
INSTAGRAM
Instagram.com/michelineberry

 

Сподели