Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 27/08/2016
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Дева, знакът на кралица Елизабет I и Майка Тереза, е архетипът на работата, услугата, здравето и пречистването. По време на шестата ни среща от Астро приключението, ще опознаем Девата подробно и ще се учим от нея на:
– аналитичност, методичност и организираност;
– дисциплина, отговорност и работливост;
– здравословен начин на живот, ред и хигиена;

Ще разберем как да използваме характеристиките на Дева и към коя сфера от живота си да ги насочим, спрямо собствения ни хороскоп.

ВАЖНО:
Събитието се провежда само с предварително записване! В случай че присъствате за първи път, моля при записването да посочите ДАТА, МЯСТО и ЧАС на раждане за изготвяне на личната ви рождена карта (хороскоп)! Ако сте присъствали на предходните събития, моля донесете рождената карта със себе си (при записването посочете само име)!

ЗА ЗАПИСВАНЕ: център Мандала – info@yogamandala.net или 0894488809

ЦЕНА: 22 лв.

ЗА ПОРЕДИЦАТА „АСТРО ПРИКЛЮЧЕНИЕ“:
Всеки от нас има 12-те зодиакални знака в своята рождена карта и те управляват определена сфера от нашия живот. Но често енергията на повечето знаци остава в спящо състояние в нас. С поредицата „Астро приключение“, в продължение на 12 месеца, всеки месец ще събуждаме енергията на знака, през който преминава Слънцето в момента (зодията, която е активна). Ще опознаваме всеки зодиакален знак поотделно, за да разберем какви са уроците, които той ни носи, ще се учим как да абсорбираме енергията му и към коя сфера от живота си да я насочваме в хода на месеца.
По време астро приключението ще възстановим всяка област от живота си, като дадем тласък в преследването на нашите финансови, романтични, семейни, здравословни и други цели. Ще развием способността да отстраняваме ограниченията на собствената си рождена карта, да поправяме грешки, да увеличаваме силите си и да достигаме своите
мечти!

ВОДЕЩА: Мими Петкова
Мими е сертифициран астролог и член на Съюз на астролозите „Иван Станчев“. Понастоящем се обучава за психотерапевт с юнгианска ориентация към БОАП „К. Г. Юнг“.
Освен с астрология, Мими се занимава активно и с йога. Практикува от 2005 г. и е дипломиран инструктор по класическа (Хатха), аеро и детска йога. Има посвещение в рейки и е преминала редица специализирани семинари по йога и балансиран начин на живот, сред които обучение по приложна психология, курс по ведическо хранене и др.

Сподели