Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 26/03/2017
3:00 pm - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Уъркшоп с тема – Фазите на Луната в личния ни хороскоп!

Новолунията и Пълнолунията в момента на небето, и как се проектират в рожденната ни карта. Как да се възползваме и в каква сфера да впрегнем усилията си.

Незнайно точно откога, нашата прекрасна Земя споделя всяко утро и ден в озарението на негово височество Слънцето, а нощите потъва в синкаво бялата прегръдка на нейно превъзходителство Луната.

Ритъма на този Слънчево-Лунен танц, непроменен през хилядите години и представление изнесено пред всеки един човешки поглед , което е  пораждало и преди, и сега, любопитство, интерес, и търсене на смисъла, и влиянието върху живота ни.

Начина по който, Слънчево-Лунния цикъл ни влияе, остава тайна неразбулена напълно и до днес, но независимо дали вярваме или не,  ние сме подвластни с всяка една частичка вътре и вън от нас.

На този практически семинар ще разгледаме фазите на Луната в рожденната карта. Какво означава да сме родени на пълнолуние и новолуние, и как да открием подходящото време за действие, съобразено със собствените карти. Кога е подходящо да започнем нов хранителен режим, дали е добре за оперативна намеса или просто удобно време за удоволствия.

Ще търсим и намираме отговорите заедно.

 

Събитието съдържа:

1.Теоретична част  – Лично новолуние и пълнолуние.

2.Практическа част – Работа с картите на участниците.

 

ВАЖНО!

Събитието е подходящо за всички, които имат интерес към астрология и самопознание. Не е необходимо да имате предишен астрологичен опит.

Събитието се провежда само с предварително записване!

Моля при записването да посочите ДАТА, МЯСТО и ЧАС на раждане за изготвяне на личната ви рождена карта (хороскоп)!  

Носете Себе си, нещо за писане и усмивките си!

 

ЗА ЗАПИСВАНЕ: център Мандала – info@yogamandala.net

 

Цена: 22лв.

 

Водещи: Свилена Деянова и Роби Ангелов
Свилена е практикуващ астролог по системата на Московската школа, персонално обучавана и посветена в астрологичното изкуство от майстори в областта, с доказана висота и традиции през годините.

Свилена тясно се е специализирала и занимавала в Аюрведа практики, психология – поведенчески способи и йога. Участвала е в семинари с духовна насоченост , Силва метод .

Сподели