Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 28/02/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Уъркшоп с тема – Скритият потенциал на стихиите в хороскопа и как ни въздействат в ежедневието.

Този практически семинар има за цел да разкрие скритите възможности в личния хороскоп и да ни даде възможност за по задълбочен анализ на личностния ни модел на поведение, емоционалния ни механизъм, съзнателните и подсъзнателните импулси и инстинкти. Ще анализираме влиянието  на стихиите в ежедневието, въздействието им върху нас на емоционално и физическо ниво, проявата им като външен вид и характер, здраве и енергетика, поведението ни към хора и ситуации и как да се възползваме от благоприятните обстоятелства, които животът ни поднася.  По какъв начин да  засилим положителните си страни и как да отработваме негативните. Да научим какво е асцедент , скрит асцедент, как да боравим с тях, както и взаимодействието им с четирите стихии.

Инструмент, с който ще може да прилагате наученото и за вашите близки и приятели.

 

Събитието съдържа:

1.Теоретична част  – Стихиите в хороскопа

2.Практическа част – Работа с картите на участниците и самостоятелно изготвяне по зададен пример.

ВАЖНО!

Събитието е подходящо за всички, които имат интерес към астрология и самопознание. Не е необходимо да имате предишен астрологичен опит.

Събитието се провежда само с предварително записване!

Моля при записването да посочите ДАТА, МЯСТО и ЧАС на раждане за изготвяне на личната ви рождена карта (хороскоп)!

Носете Себе си, нещо за писане и усмивките си!

 

ЗА ЗАПИСВАНЕ: център Мандала – info@yogamandala.net

 

Цена:  22лв.

 

Водещи:  Свилена Деянова и Роби Ангелов
Свилена е дългогодишен практикуващ астролог по системата на Московската школа, персонално обучавана и посветена в астрологичното изкуство от майстори в областта, с доказана висота и традиции през годините.

Свилена тясно се е специализирала и занимавала в Аюрведа практики, психология  и поведенчески способи и йога. Участвала е в много семинари с духовна насоченост , Силва метод .

 

Сподели