Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/03/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Партньорска йога

Пижо и Пенда, Марто и Белона (в тракийската традиция), Шива и Шакти (в хиндуизма) са двата аспекта на дуалността, които са в постоянен стремеж към сливане. Единствено интеграцията на тези два принципа вътре в нас може да ни донесе баланс в живота. Това е и дълбокият символизъм на препилатенето на белия и червения конец – интегриране на противоположностите. В този час ще изживеем  вечната игра на Шива и Шакти, традиционното преплитане на белия и червения конец в Пижо и Пенда – сливането на АЗ и ТИ в ЕДНО.  Чрез партньорската йога ще можем да преживеем по-дълбоко собствената си същност през взаимодействието с друго тяло, през проникването на друг поглед в очите ни, през това да се разтворим в обмена отвъд всички когнитивни процеси. Разтърсващ сетивата час, който ще завърши в омиротворение и вътрешна радост.

Да сме заедно, да се забавляваме, да позволим на телата ни да чувстват чистата радост от допира, от това да опиташ нещо ново заедно с друго тяло, да синхронизираш дъха си с дъха на друго човешко същество, да се отпуснеш и да бъдеш на сигурно място в едно общо пространство с други изследователи.

Можеш да дойдеш с партньор, сам/а, или с приятели. Нека се облечем в бяло и червено и да сътворим живи мартеници с телата си.

Водеща- Деви – www.deviflow.com/devi

Oбмен – 18 лв.

Важат карти Мандала с доплащане

Важат карти Мултиспорт

Запази място на 0894488809

info@yogamandala.net 

Сподели