Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15/01/2016 - 17/01/2016
9:00 am - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Всеки мъж е наполовина мъж и наполовина жена и всяка жена е наполовина жена и наполовина мъж. И само като познаваме и приемем и двете си вътрешни части ние ставаме цели.
Външният ни живот в по-голямата си част е отражение на вътрешния ни свят. И докато този вътрешен свят е несъзнателен винаги ще ни спохождат разочарования и несполуки. Точно затова в тези три дена ще с е впуснем в изследване на вътрешният си свят и изследване на тези две наши части.
По време на семинара това ще се случи в едно изцяло защитено пространство на подкрепа. С помощта на специални упражнения и използване на различни ролеви игри ще можем да открием както нашият вътрешен мъж, така и вътрешната ни жена. За срещата с тези две наши части ще се подготвим чрез осъзнаване на чувствата и усещанията ни. Като се учим да се доверяваме все повече на това, което чувстваме и виждаме, ще позволим на тези две наши части да се разкрият пред нас. А при тази среща често ни предстои изненада – дали от това, кого ще срещнем или от това какъв е характерът му/й или като разберем какво обичат или не харесват. Това е моментът , в който съзнателно ще срещнем себе си.
Чрез срещата с нашата вътрешна жена и вътрешен мъж ние ще получим много по-добро разбиране за връзките в живота ни и трудностите, които изпитваме в срещата с противоположният пол или пък привличането към определен тип мъже или
жени. А познавайки и двете си части – вътрешният мъж и вътрешната жена – ще имате невероятен инструмент да управлявате живота си по един различен и осъзнат начин.
Това, че процесът е фасилитиран както от мъж, така и от жена дава е невероятно предимство и дълбочина на разбирането и подкрепата, която ще получим в семинара. Не е за пренебрегване и фактът, че Свабаво и Амагра са вече заедно повече от 17 години и наистина практикуват това свое познание във връзката си. А заедно с това имат общо най- малко 36 години опит в медитацията, което им дава възможност да усещат от едно по-дълбоко пространство личната нужда на всеки един участник.
––––
Дати: 15, 16, 17 януари 2016 ( по цял ден)
Място : София, Йога Студио Мандала
Цена: 150 евро до 23 декември
180 евро след това

За контакти и записване: Бахуля ( 0888 286 984, еlvirab@mail.bg)  и Йога студио Мандала
–––––
За водещите:
Амарга и Свабаво са ученици на Ошо, които от много години споделят любовта си, както един към друг, така и към пътя на трансoформацията и осъзнаването. Амарга работи с шамански лечебни енергии и рейки, специализирала е за работа със шока и травмата, а Свабаво е прилага собствен подход за вплитане на медитацията и наблюдението в ежедневието и приемане на живота с лекота и радост. Понатоящем живеят в Холандия , като водят семинари на много места по света. От повече от 8 години провеждат ежегодно семинари в у нас, както заедно така и поотделно, които се радват на голям интерес сред търсещите духовно израстване в България. Целият процес е вдъхновен от визията на Ошо за съвременния човек и съдържа медитации и техники, създадени от него.

Сподели